עיצוב חדר שינה

• הוסף לסימניות
אני לקראת שיפוץ ומתעניינת כעת על אפשרויות עיצוב של חדר שינה (אני רוצה להשקיע)
במיוחד חשוב לי לדעת על שטיח (אבל לא רק)-יש כללים מיוחדים איפה שמים אותו? דוגמאות-תמונות?
אשמח משהו שמתאים גם למיטות לא צמודות.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
רוצה ייעוץ על עיצובים מושלמים לקירות בהתאמה אישית.. לוקחים את זה מלא לחדרי שינה!!

• הוסף לסימניות
אני לקראת שיפוץ ומתעניינת כעת על אפשרויות עיצוב של חדר שינה (אני רוצה להשקיע)
במיוחד חשוב לי לדעת על שטיח (אבל לא רק)-יש כללים מיוחדים איפה שמים אותו? דוגמאות-תמונות?
אשמח משהו שמתאים גם למיטות לא צמודות.
תודה מראש
תפתחי את פינטרסט - תקבלי שם רעיונות והשראות- ומשם תוכלי להתקדם טוב יותר
תשתפי מה את מדמיינת ורוצה ומשם יהיה יותר קל....

• הוסף לסימניות
יש אין סוף אפשרויות, וכל מקרה לגופו.
בכדי לקבל חו"ד ממוקדת לחדר שלך, ממליצה לך להעלות שרטוט (אפילו ציור שלך) רק לתת רקע מה יש בחדר ואיפה כל דבר עומד

• הוסף לסימניות
תשתפי מה את מדמיינת ורוצה ומשם יהיה יותר קל....
לגמרי!
מה הכיוון?
dizajn-spalni-20-kv-m-29.jpg
בר-בן-ישי-ברבורית-צילום-אורית-ארנון-17.jpg
20160628_120246-001-1.jpg
12.jpg

אם תרצי אני עוסקת בייעוץ הום סטיילינג שזה בדיוק האקססוריז: שטיח, וילונות, צבע או טפט, צבעים ותאורה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה