כללי עיצוב חדש לספר

• הוסף לסימניות
העיצוב החדש יפה מאוד.
אולי הייתי מורידה את הדמות של הרופא

• הוסף לסימניות
אולי אם כבר משנים עיצוב (מה שעשית יפה ומשתלב)
אבל אולי כדאי יותר לתת להציץ אל תוך הסיפור (תינוקיה וכד' מהדברם שנמצאים בפנים)
כך הספר נראה יותר מדבר על רפואה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא להשתמש בפונט אמדאוס,
הוא כבר ישן מאד וגם לא מתאים
חוצמיזה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
חבל, אמנם העיצוב הקודם היה מעט מיושן אבל הסגנון היה הרבה יותר נכון ומקובל.

סגנון הכריכות העמוסות והקיטשיות כמו שעשית, אף שהיא מעוצבת היטב ובטוב טעם עבר חלף מן העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;582191:
חבל, אמנם העיצוב הקודם היה מעט מיושן אבל הסגנון היה הרבה יותר נכון ומקובל.

סגנון הכריכות העמוסות והקיטשיות כמו שעשית, אף שהיא מעוצבת היטב ובטוב טעם עבר חלף מן העולם.
יכול להיות שהיום הולך יותר עיצוב נקי, אבל ת'אמת, איזה עיצוב יותר מגרה לקרוא?

• הוסף לסימניות
למה הצבעוניות המונוכרומטית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;582228:
יכול להיות שהיום הולך יותר עיצוב נקי, אבל ת'אמת, איזה עיצוב יותר מגרה לקרוא?

חד וחלק: הסגנון הראשון "הישן" מוכר הרבה יותר.

נכתב ע"י מיצג;582248:
אני יוסיף צבע.

אוי ואבוי! לא להוסיף צבע בשום אופן! אם כבר קשקשת לפחות קצת סולידיות! צבעוניות תהפוך את הספר לספר ילדים מובהק.

• הוסף לסימניות
לדעתי הכריכה החדשה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה,
המעלה בראשון שהוא יבלוט בחנות הספרים,
השני דומה בסגנונו לרב ספרי העלילה החרדיים הסטנדרטיים.

תנסי לתפוס את העין בצורה מסויימת,
אולי צבע ניגודי (בורדו?) לכותר ולחץ שבגב הספר (לטעמי כדאי להוריד את ההילה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;582271:
חד וחלק: הסגנון הראשון "הישן" מוכר הרבה יותר.

אוי ואבוי! לא להוסיף צבע בשום אופן! אם כבר קשקשת לפחות קצת סולידיות! צבעוניות תהפוך את הספר לספר ילדים מובהק.

אני לא מממש מסכימה איתך, אני חושבת שזה ענין של טעם.
אני אישית כמו אחרים חושבת שהוא מגרה הרבה יותר מהישן, וזה היה המטרה שלי בעיצוב הספר.
נכון שעיצוב נקי וחלק יש לו משו יפה, אבל זה לא אומר שא"א לעצב משו קצת מקושקש ושונה.

• הוסף לסימניות
את מדברת על טעם, והוא מדבר מנסיון בתחום ההוצאה לאור

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי: אם הייתי עומד בחנות, הייתי קונה את הגירסה הראשונה. השני מיושן, עמוס וכבד - יחסית לראשון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני הרבה יותר. העיצוב הראשון עם כל היותו נכון שיווקית וכו' מעורר תחושה לא נעימה. משהו בכפפות הגומי..

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את תוכן הספר. לכזו כריכה הייתי מדמיינת ספר העוסק בקורות חיו של חולה כרוני בבית רפואה... אולי ספר המתאר את ההתמודדות והניסים שנעשו לו באותה התקופה....

אם הייתי בחנות לא בטוח שהייתי קונה. וכמו שאמר נקי כפיים- הסגנון היום עבר שינוי וטוב שכך...
חבל להדבק לסגנון הישן מתוך ידיעה כמעט ברורה שזה לא ימכור ולא ימשוך לקרוא. (אחרת למה חידשנו את הכריכה?)
אם בכל זאת את חושבת אחרת- תורידי לפחות מעומס התמונות ותאפשרי לעין להתמקד... ואם כבר הלכת על גוון אחד- עדיף לדעתי גוון אחר,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון מזעזע לא הייתי קוראת בחיים אותו. השני מעניין אבל הדמות ממש מוזרה, אולי צללית מאחור של רופא עם חלוק.

• הוסף לסימניות
השני מהמם

• הוסף לסימניות
בילבלתם אותי לגמרי?:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה