כללי עיצוב חוזר

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח עיצוב על קרטון של קרמבו הוא רצה לעשות קרטון עם הדפסה מיוחדת שניתן בעיצוב שלה להשתמש בכל הצבעים
אחרי שהכל היה סגור ועבדתי על זה רבות ואישר לי ושילם כנראה היה לו יקר כל הסיפור
וןאז מתקשר אלי אותו אחד שאצלו מחליט להדפיס ואומר תשני את עבודתך רק ל4 צבעי פרוצס
תאמת איני מבינה כ"כ בתחום הדפוס אך מה שכן העבודה הזו מלאה פרטים ותקעה לי רבות את המחשב איני רוצה שוב להסתבך האם יש דרך לשנות בקלות או שזה בכלל עיצוב שונה
תודה

• הוסף לסימניות
:confused::mad::rolleyes:אף אחד לא יכול ליעץ לי...??

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת על ארבע צבעי דפוס, על איזה צבעים עבדת?
אם לא עבדת על צבעי פנטון הכל מורכב מ-4 צבעי דפוס (CMYK) ואין בעיה לסגור את זה כך.

• הוסף לסימניות
תשאלי את הבית דפוס שאצלו את מדפיסה, הם אמורים להסביר לך בדיוק.

• הוסף לסימניות
בדר"כ הבנתי שבהדפסה על קרטון יש בעיה לשים תמונות ולעצב כמו בדפוס רגיל
הענין שהמפעל רצה ללכת על הדפסה מאד מתקדמת ואומנם יותר יקרה שבה למרות שזה על קרטון אפשר לעבוד חופשי עם תמונות והכל כמו דפוס דיגיטלי רגיל
כבר העברתי את העבודה ועכשיו שינו את דעתם תאמת הם לא כ"כ מבינים מה שהם עושים העיקר קנו אותם במחיר
עכשיו הבית דפוס התקשר ואמר לעבוד רק עם 4 צבעי פרוצס מה לעשות
אני מעלה כרגע דוגמה כדי שתוכלו למקד אותי
ומכיון שזה עדין לא נחשף כל הזכיות שמורות רעיון והן העיצוב
תודה

קבצים מצורפים

• וניל כחול.jpg
    1.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
למה בעצם את חושבת שהעבודה שלך חורגת מ-4 צבעי פרוצס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;596990:
למה בעצם את חושבת שהעבודה שלך חורגת מ-4 צבעי פרוצס?

כמו שאמרתי בענין דפוס לא רגיל איני שולטת כ"כ הם יצרו עימי קשר ובקשו שהעבודה שעשיתי תהיה רק 4 צבעים זוא שזה חורג העיצוב משולב תמונות אולי זאת הבעיה

• הוסף לסימניות
כל עבודת דפוס מורכבת מ-4 צבעים, אלא אם כן הוסיפו במכוון צבעי ספוט מיוחדים. ולא נראה לי שזה המקרה שלך.

• הוסף לסימניות
יתכן שזה המצב,

כל צבע מתנהג כספוט, ואת צריכה 4 צבעים מוחלטים, ולא ארבעת צבעי הדפוס שיוצרים לך את כל הסקלה.

ובהחלט מבחינת המחיר מכיוון שלא קיבלת את המידע מראש אליך לקחת מחיר הוגן נוסף.

• הוסף לסימניות
זוא' ליצור עיצוב מחדש יותר ויקטורי ...??
או שיש דרך לשנות את זה להגדיר משהו
יש אפשרות להגיע לאותה תוצאה ב4 צבעים?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מובן. לפי הקובץ שהועלה, נראה שמדובר בפרוצס רגיל.
עלייך כנראה לברר פעם נוספת עם בית הדפוס, למה בדיוק כוונתו.

• הוסף לסימניות
מה זה "עיצוב יותר וקטורי"? לא מכירה חיה כזאת.
עיצוב יכול להיות וקטורי או ראסטרי, זה לא משנה כהוא זה לבית הדפוס (כמובן שאם העיצוב ראסטרי דהיינו מבוסס פיקסלים, הוא צריך להיות ברזולוציה שמותאמת לדפוס).

עוד לא השתכנעתי שיש יותר מ-4 צבעים בעבודה שלך...

• הוסף לסימניות
תבדקי זה נראה לי כמו שעובדים ל-2 צבעים רק ל-4 כלומר זה 4 צבעים מוחלטים ולא מעורבבים
ככה הסבירו לי לגבי שקיות כשבירתי מחירים הסבירו לי ש-4 צבעים זה עדיין לא פרוצס.
הכי טוב להתקשר לדפוס

• הוסף לסימניות
הדפסת רשתות?
אם כן אז אכן, כל צבע צריך להיות בנפרד.
זה אומר שצריך לעבוד מלכתחילה ב-4 צבעים נפרדים ולסגור לרשתות
תבקשי מהדפוס שיסבירו לך בדיוק איך עושים זאת, ותשאלי אותם האם אכן יש הבדל בין מה שביקשו לבין פרוצס, כי על פניו נראה שהעבודה שלך היא צבעי פרוצס.

• הוסף לסימניות
אם זה מה שהגשת לדפוס (כמובן בלי הפסים), אז אני חושבת שאת צריכה גם להוסיף גלישה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;597020:
מה זה "עיצוב יותר וקטורי"? לא מכירה חיה כזאת.
עיצוב יכול להיות וקטורי או ראסטרי, זה לא משנה כהוא זה לבית הדפוס (כמובן שאם העיצוב ראסטרי דהיינו מבוסס פיקסלים, הוא צריך להיות ברזולוציה שמותאמת לדפוס).

עוד לא השתכנעתי שיש יותר מ-4 צבעים בעבודה שלך...

זה כן משנה וקטורי או ראסטרי,
הדפסות לשקיות וכד' מקבלות רק וקטור.

• הוסף לסימניות
בית הדפוס אומר
4 צבעים בלבד עדיף ויקטורי אין אפשרות לתמונות זוא שכל העבודה שעמלתי עליה ירדה לטמיון?????
עיזרו לי מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;597318:
זה כן משנה וקטורי או ראסטרי,
הדפסות לשקיות וכד' מקבלות רק וקטור.

באמת?

אז כל ההדמיות של הארטיקים למשל זה לא ווקטור איך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;602166:
באמת?

אז כל ההדמיות של הארטיקים למשל זה לא ווקטור איך?
מדובר בבתי דפוס שונים ואל תשכח כי ישהבדל בין חומר העטיפה לקרטון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה