כללי עיצוב חזית לקופסת קפה

• הוסף לסימניות
כל טעם אמור להיות בצבע אחר ...
כל הערה בכיףףף:)

קבצים מצורפים

• רקע סגול שחור.jpg
    רקע סגול שחור.jpg
    1.1 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אוי לא זה לא הצבע ( הנ"ל)
זה הטוב

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 93.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
מעביר תחושה של טעם וריח...
מפריע לי קצת הפונט באנגלית.

• הוסף לסימניות
יפה!
רק קשה לי בעין שהתמונה קרופה בשני צדדים, מסכנה..:/ אני חושבת שאת החלק התחתון אפשר כן להשלים..

• הוסף לסימניות
אוקיי אבדוק את השלמת התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr777;2227139:
יפה מאד,
מעביר תחושה של טעם וריח...
מפריע לי קצת הפונט באנגלית.

על איזה פונט ?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאדים נראים שיוצאים מאחורי הספל ולא ישר מהקפה.

• הוסף לסימניות
בסיס טוב!
האדים נראים לי קצת נוקשים במידה מסוימת , ואולי גם מדי הרבה
אולי תנסי מברשות אחרות.
הפונט באנגלית כפי שכבר קדמו לא לגמרי מתאים
ואפשר להוסיף עוד אפקטים/אלמנטים שיהיה יותר מלא ומעוצב
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מגרה....

אהבתי את הוי שנוצר מהוי . לייק!

היו לך כאן הערות נכונות.
אתן לך רק טיפ קטן:
הוסיפי ברקוד, הכשר, וכל מה שיש על אריזה קפה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה