כללי עיצוב חסידי

• הוסף לסימניות
כמה אני אמורה לקחת על עיצוב חסידי להכנסת ספר תורה
גודל: A3 לאורך...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מודעה? שלט באירוע?
החל מ־600 ש"ח
ועד 2000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מודעה / הודעה על הכנסת ספר תורה
כתבתי את הגודל: A3 - לא שלט במקום???

• הוסף לסימניות
בין 600 ל 1000
השאלה מה העבודה שם
נשמח אם תעלה את זה לפה

• הוסף לסימניות
איך אמר לי פעם אדם מבין גדול מאוד בתחום [שהוא גם חבר יקר בפורום] "הכל תלוי מה יש בפיתה"........

• הוסף לסימניות
תעלה את העבודה לכאן ויגידו לך בדיוק מה טיבו ומה מחירו !
תטשטש את הפרטים כמובן

• הוסף לסימניות
rgb, במשקל נמוך?

• הוסף לסימניות
מצו"ב
כמובן שהכל בנוי לבד!!!

קבצים מצורפים

• הכנסת ספר תורה- ישיבת בניהו.jpg
    KB 759.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
התכוון המשורר שלא השתמש בדף רקע מוכן או מסגרת מוכנה, אלא הרכיב את כל האלמנטים בצורה עצמונית, כך נראה לענ"ד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1676740:
התכוון המשורר שלא השתמש בדף רקע מוכן או מסגרת מוכנה, אלא הרכיב את כל האלמנטים בצורה עצמונית, כך נראה לענ"ד.

בדיוק!!!
כוונת לדעת ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1676805:
אז האם, לדעתך,
זה שווה יותר בגלל שעבדת עליו יותר זמן - ממה שהיה אורך אם היית לוקח דף מוכן?
או אולי, זה שווה פחות, כי אלו שעשו את הדף הרקע המוכן, עבדו עליו יותר זמן, ממה שעבדת אתה על המודעה הנוכחית. וגם יש להם יותר ניסיון בעיצוב ממך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1676833:
אז האם, לדעתך,
זה שווה יותר בגלל שעבדת עליו יותר זמן - ממה שהיה אורך אם היית לוקח דף מוכן?
או אולי, זה שווה פחות, כי אלו שעשו את הדף הרקע המוכן, עבדו עליו יותר זמן, ממה שעבדת אתה על המודעה הנוכחית. וגם יש להם יותר ניסיון בעיצוב ממך?

לא הבנתי את ההתפלספות!!!

• הוסף לסימניות
ראשית המודעה יפיפיה,

התשלום כמובן לפי הנסיון שכבר רכשת ולפי הביקוש ישי לך, לפי הלו"ז הצפוף שלך..

כל אחד לפי 'דרגתו'...

אני באופן אישי לא מעיזה לבקש מחירים גבוהים כי אני שמחה עם כל עבודה, ב"ה הידיים מלאות בעבודה ואני עם לו"ז צפוף מאד אך זה לאעומס שאני לא מצליחה לעמוד בו,
את הפרויקטים הקטנים האלו אני אוהבת, לשבת כמה שעות ולסיים...

אם יעזור לך אני הייתי לוקחת באיזור ה400 ש"ח,
אך שוב תלוי איפה אתה בקשת המעצבים ובביקוש שיש לך...

מעניין לדעת כמה בסוף קיבלת על העבודה הזו.

ובכלל, הכנת את המודעה בלי לסכם מראש מה גובה התשלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה