עיצוב טבלאות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
  1. יש אפשרות של הצמדת שורה לזו שתחתיה שלא ייפרדו במעבר עמוד? (כמו kip options בשורות טקסט).
  2. יש אפשרות להחיל סגנון תא לפי חיפוש והחלפה?
  3. אפשר להגדיר לטור שיתאים את הרוחב שלו לפי הטקסט? (כמו באקסל, שאפשר להתאים את רוחב העמודה לפי השורה הכי ארוכה).
תודה מראש!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• SetCellStyles.rar
    436 ביטים · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
  1. אפשר להגדיר לטור שיתאים את הרוחב שלו לפי הטקסט? (כמו באקסל, שאפשר להתאים את רוחב העמודה לפי השורה הכי ארוכה).
1592891424608.png

• הוסף לסימניות
אני צריך AUTO SIZE לעמודות טבלה לא לעמודות טקסט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראשית, תודה!
כשאני מנסה להוריד משם את הסקריפט נפתח לי דף עם הרבה מלל (אולי התרשים של הסקריפט), מה אני עושה עם זה?
הנה קישור לדף
בסוף הבנתי איך להוריד.
הבנתי משם גם שלא צריך את הסקריפט...
תודה!

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה!
כשאני מנסה להוריד משם את הסקריפט נפתח לי דף עם הרבה מלל (אולי התרשים של הסקריפט), מה אני עושה עם זה?
הנה קישור לדף
(בשביל הבאים אחריך) לחיצה ימנית על הלינק, שמור.

• הוסף לסימניות
2. ראה סקריפט המצורף. פתח אותו והחלף "א" עם טקסט חיפוש שלך, והחלף "Cell Style 2" עם שם הסגנון.
שלום רב. כשאני מריץ את הסקריפט הוא מחיל סגנון על כל רוחב הטבלה, ובנוסף מוחק חלק מהטקסט.
אשמח לעזרתך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה