כללי עיצוב כריכה לספר.

• הוסף לסימניות
:confused:כמה שאלות:
משהו בקש ממני לעצב עבורו כריכה לספר קדש, אמנם התעסקתי אם זה כבר כמה פעמים, אבל זה היה בקרב מקורבים שנתתי רק את הרעיון והביצוע נעשה אצל מי שהכין את הגלופה. והתשלום כמו שמשלמים קרובים,
אז עכשיו רציתי לשאול:
1. אם הכריכה יותר מושקעת לדוג' גם זהב, גם שחור וגם הטבעות ללא צבע וכד', התוספת במחיר משמעותית. ז"א לפי מה נקבע המחיר? (אין הכונה לעיצוב, אלא למקום ששם מיצרים את הגלופה)
2. לגבי העיצוב, מישהו יכול להסביר איך אני שולחת את זה לדפוס? יש כללים ברורים בחלוקה לצבעים? שולחים את זה כקובץ אחד או כל צבע בנפרד וכד'.
3. מחירים!
כמה לוקחים בערך לכריכה? לפורזצ? לשערים? וכד' מחיר סביר אבל לא פוּשט מידי.

• הוסף לסימניות
לפי דבריך לא נראה שממש עשית כזה דבר אי פעם....
אבל לא נורא תמיד יש פעם ראשונה:
1. המחיר לגלופות הוא לפי סמ"ר של חומר, כך שאם עושים 3 הטבעות יש 3 גלופות והמחיר בהתאם.
2. לגבי העיצוב: שולחים כל צבע בנפרד כמובן וכשכל הצבעים הם בשחור בלבד.
3. השאלה על המחיר: זה כמו לשאול- כמה עולה אוטו?

• הוסף לסימניות
נו די, תהיה נחמד ותעזור לה...
אגב נקי, מה זה Super Moderator?

• הוסף לסימניות
יש מחיר ממוצע שפחות או יותר לוקחים המיקצוענים שהם ברמה סבירה
שנע בסביבות ה300 דולר

אולם מי שמתחיל והוא עלול עדיין מחוסר ידע לעשות שגיאות

המחיר הוא מאוד נמוך
יהודה

• הוסף לסימניות
300 דולר זה מחיר סטנדרטי לעטיפה.

• הוסף לסימניות
1000 שקל זה בסדר לפעם ראשונה
ולגבי העבודה:
נקודה נוספת זה הבלטות. יש לשלוח את הגלופה כך: העיטור המובלט יהיה בצבע לבן והחלל מסביב בצבע שחור ז"א בנגטיב (החלל מסביב יהיה בהטבעה וכך הדוגמא תבלוט)

• הוסף לסימניות
דווקא אני ראיתי 2 עבודות, מ2 חברי פורום שונים, שניהם מהטופ שבפורום שלנו.
ולקחו רק 120$, כל אחד עם אותו סגנון תירוץ: "זה חבר שלי, אז אני עושה לו יותר זול", "זה בחורי ישיבה שלא יכול לשלם, אז אני עושה להם יותר זול".

(אני תמיד ידעתי שחסר מוסיף על התשלום, ולא מבקש הנחה. כנראה שיש מושג שונה של חבר)

• הוסף לסימניות
אני גם לוקחת לפי היכולות של הלקוח..

לפעמים אנלא מסוגלת לדרוש מחיר גבוהה.

והמושג חברים זה לפעמים גם לעשות חינם.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
נקי כפים: לידעתך יש כמה ספרים טובים שעיצבתי כך שזה ממש לא פעם ראשונה. (אפילו נעלבתי!)
מה שכן בעיקר התעסקתי עם עיצוב פורזצ ושערים פנימיים,
לגבי כריכות עשיתי רק כמה כריכות פשוטות בלי בליטות, אלא הגשתי קובץ PDF והסתדרתי מצוין,
כעת מישהו רוצה משהו יותר מושקע.
אשמח אם תעשירו את ידיעותי בתחום זה.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
ללא קשר לשאלה של יעל.
מישהו יכול ללמד אותי איך מכינים כריכה לספר כולל הטבעות או חיתוכים, או הזמנות שחותכים חלקים מהם (סליחה על הבורות אני ממש לא מתמצא בזה)
אך הייתי שמח עם מישהו מתנדב להסביר לי בבקשה. ואולי זה יואיל לעוד כמה מחברי הפורום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;52370:
והמושג חברים זה לפעמים גם לעשות חינם.

ממש ממש לא!
המושג חברים זה אולי לפעמים לתת מתנות, אבל לא לעשות בחינם.
וע"ע במודעה של שילת לאנג'ל.

• הוסף לסימניות
כל אלא שרוצים לעשות גלופות צריכים לדעת שזה לא משהו שאפשר ללמוד על רגל אחת.
חוץ מהענין שזה נגטיב ומה ששחור שקוע ומה שלבן בולט , זה תורה בפני עצמה. אפשר להתיעץ עם אלא שעושים את הגלופות אבל צריך בסיס.
עוד טיפ - ההטבעה גונבת איזה 2, 3 ממ מהעיטור, צריך לקחת את זה בחשבון ולעשות את העיטור גס יותר ממה שרוצים שהוא יצא.

• הוסף לסימניות
בינתיים אנחנו מחכים לקורס של מרתהרב.

• הוסף לסימניות
אין קורס, פשוט אחרי שתזרקו 4-5 גלופות לזבל תהיו הרבה יותר מקצועיים

• הוסף לסימניות
לא יותר זול לשלם למישהו שעוסק בזה לפי שעה וללמוד?
4-5 גלופות זה מחיר יקר מידי...

• הוסף לסימניות
יהיה קורס אי"ה

• הוסף לסימניות
זה עיסוק בחומר, אין ברירה אלא לקלקל קצת

• הוסף לסימניות
כדי להכין עיצוב לכריה בהטבעות כדאי מאוד לבקר אצל המטביעים כדי להבין איך מתלבש כל צבע בנפרד ולפי סדר מסויים, לא תמיד הסדר זהה

המחירים הם בדרך כלל לפי הוותק כמו המורות בבתי הספר
או כמו העורכי דין שמתחילים עם 50 ש"ח וגומרים עם 500 דולר לשעה

• הוסף לסימניות
ברוך הבא לידידנו הנכבד "גולד גרף"!
אנחנו שמחים מאד לקבל פה מקצוען ותיק בתחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה