כללי עיצוב כריכה לספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;53044:
אצל מי נרשמים לקורס?
;)
לא אתווכח עם מעיינות, אבל מה שבטוח שחייבים לשלם 60 ש"ח דמי קדימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;53094:
אפשר סחר חליפין תמורות טיפים???
אם תתעקש נעשה איזה דיל.

• הוסף לסימניות
בעניני הגלופות דשנו בראשית ימי הפורום המון ויש שם חומר מעולה! בנושאי עיצובים, סגנונות, חומרי הטבעה, סוגי כריכות, סוגי גלופות, וכמובן מחירים.

ניסיתי להעלות לכאן כמה אשכולות מהממים (מימי היותי ידיעה, בפלטפורמת היידפארק, זוכרים שהיינו שם פעם?) אבל הם באים בבלבול סדר ההודעות משום מה, ואי אפשר להבין מה רוצים שם, אם יש מישהוא שמוכן לערוך את ההודעות לפי סדר כרונולוגי אני יעשה לו העתק הדבק ויעביר לו אותן בעז"ה במייל.

ואם לא ימצא אחד כזה, אז כשיהיה לי טיפת זמן אשתדל לעלות אחד אחד...

--------------------------------------------------------------------

תודה!

אחרי שקראתי קצת אשכולות מהימים ההם, והזכרונות היו באמת טובים, אני רוצה להודות באופן אישי למרת הרב ולחיים 2003 לעמיר ולכל אלו שהיו שם בזמן ההוא לפני בערך 4 שנים, כשאני ביקשתי פחות מ- 200 ש"ח לגלופה, והם לימדו אותי שחלק מהמקצוענות היא המחיר שהלקוח משלם עליה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה