כללי עיצוב כריכה לקונטרס בענין השתלת שחלות

• הוסף לסימניות
עיצוב כריכה לקונטרס בענין השתלת שחלות אשמח לשמוע את חוות דעתכם במה הייתם בוחרים

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• השתלת שחלות.jpg
    KB 82.5 · צפיות: 52
  • השתלת שחלות2.jpg
    KB 65.5 · צפיות: 43
  • השתלת שחלות3.jpg
    KB 75.3 · צפיות: 44
  • השתלת שחלות4.jpg
    KB 68.7 · צפיות: 43
  • השתלת שחלות5.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
הביצוע יפה
אבל תמונות בסגנון הזה אני חושב שדי מיצו את עצמם (בארץ אין לי מושג מה בקשר ל-LA) מצד שני זה לא פרסום אז זה ממש מעולה

• הוסף לסימניות
אם זה הי' מדריך להשתלת שחלות, העיצוב הי' מתאים!
לחוברת תורנית זה לא מתאים.

בכ"א, העיצוב יפה - -

• הוסף לסימניות
מבחינת ההגיון העומד מאחורי התמונה - הראשון הוא היחיד המתאים, כי שחלות (בצמח, לא בבני אדם) יש רק בפרח ולא בשום חלק אחר של הצמח.

• הוסף לסימניות
רק הראשון.
אם מתעקשים על משהו מהאחרים, צריך להוריד מהפרק בדחיפות כל תמונה שבה הידיים נראות גבריות.

• הוסף לסימניות
לדעתי, הראשון המתאים ביותר

• הוסף לסימניות
הראשון מקורי ויפה

• הוסף לסימניות
חוץ מהראשון כולם יפים וקשה מאוד להחליט, ואגב זה רציתי להגיד לך שאתה מאוד מאוד מקצועי, ישר כוח.

• הוסף לסימניות
הייתי בוחרת בשלישי. (אלו הידיים של הרופא, לא?)
הראשון בעייתי, סוף כל סוף זו הכריכה ולא עמוד פנימי.
העיצוב ככלל נאה ביותר ומתאים לסגנון מו"ל אמריקאי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון. עיצוב יפה ונקי לעין.

• הוסף לסימניות
במקרה אני קצת מכיר את תוכן החוברת (ספר...) מדובר בחיבור תורני לחלוטין.
אבל מכיון שהנושא שהוא עוסק בו הינו "בעייתי" לא תמצאו אותו על מדפי חנויות הספרים אלא בהפצה מצומצמת יותר.
כך שכל ההערות על התוכן והסגנון אינן במקומן.
גם הרב צבי רייזמן אינו מחבר ספר סטנדרטי: מדובר בגביר אמריקאי שהינו גם בעל אוריין וכבר כתב מספר ספרים על נושאים אקזוטיים בהלכה (רץ כצבי).
הנושא הזה תפס אותו בעקבות מעשה שהיה, והוא העסיק צוות שלם של ת"ח פה בארץ שערכו את החומר (ועל הדרך הוציאו כמה פסקים מעניינים ביותר מגדולי ישראל בעניין.)

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שאני כן יודעת למה הכוונה, כמו שאתה אומר (נקי כפיים)
ולכן אני חושבת שהראשון הכי מתאים לנושא.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,

אכן, הראשונה היא אכן המתאימה מכולם הן מבחינת הקונטציה והן מבחינה ויזואלית.

הר"ר צבי רייזמן החליט גם הוא על הכריכה הראשונה כפי שסברתי אני ואף רוב המגיבים

ושוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה