חו"ד עיצוב כריכה לקונטרס

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת
%D7%94%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%A8-jpg.825167

קבצים מצורפים

• הדמיה קונטרס לקוטי אור.jpg
    הדמיה קונטרס לקוטי אור.jpg
    KB 380.9 · צפיות: 775
  • כריכה לקוטי אור.jpg
    כריכה לקוטי אור.jpg
    KB 651.8 · צפיות: 112
  • הוסף לסימניות
מושלם!!!
זה מרגיש ממש שונה ומיוחד, מאוד עדין, אבל השילוב מעניין והלבן ממש מוסיף.

• הוסף לסימניות
לי מפריע טיפה הלבן
אולי הייתי נותנת לו מעט גוון קרם או ירקרק
אבל בגדול מממממממש יפה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי מפריע טיפה הלבן
אולי הייתי נותנת לו מעט גוון קרם או ירקרק
אבל בגדול מממממממש יפה!!!!!!!!!
תודה רבה
כל הצבעים שניסיתי להחליף ללבן לא משתלבים יפה...

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה, הצבעים פחות!

• הוסף לסימניות
האתגר בכריכה הזו הוא עושר הצבעים שמגיע מפלטות צבעים מרובות...
פלטה.png
(באמצעות האתר: https://imagecolorpicker.com/)

הכנתי לך קובץ פוטושופ עם כמה שכבות שונות של התאמות צבע, את רובם לא אהבתי, אבל אולי אחד יתאים...

קבצים מצורפים

• כריכה לקוטי אור.rar
    9.1 MB · צפיות: 75

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה