- הוסף לסימניות
שיתוף מרתק!
שיתוף מרתק!
תודה לבנה!!!וואי מיכל אני לא יודעת מאיפה להתחיל
אבל חייבת....
קודם כל תודה על השיתוף מחכים ומעשיר
לא יכולתי לפספס אף מילה..
יפה לראות מאיפה זה התחיל ולאן זה הגיע
פשוט מושלםםם מעוצב עדין ומושך מאוד.
המחמאה הכי גדולה!!!מגרה כמו שוקלד כבר אצלי בבית זה ההוכחה![]()
תודה חנהלה!!וואו מיכל איזה אלופה!!!!!
כיף לראות את השיתופים שלך, תמשיכי הלאה....
תודה רבהוואו זה פשוט מדהים!!!
תודה ששיתפת בתהליך, כייף לראות מה יוצא אחרי עבודה קשה!!
מושלם!!
וכמו שכבר אמרו המוןןןןן סבלנות ...
ככל שיותר התעמקתי יותר התפעלתי מהסבלנות.יש לך סבלנות.
תודההמדהים ביותר.
ותודה על הפירוט המרתק
וואיי תודה!יואו....
אחד התהליכים היפים והמחכימים (אותי בטוח).
ככל שיותר התעמקתי יותר התפעלתי מהסבלנות.
מיד משך אותי העיצוב הזה מבין כל הספרים
(למרות שאני לא מסתכלת בספרים רק על העיצוב אלא בעיקר על חתימת הסופר.ת והתוכן)
אחרי שגמרתי לבלוע את הספר עצמו (והוא מדהים.), עברתי לכריכה,
אך למרות שהוא הרבה יותר קצר, לא גמרתי לבלוע אותו...
השוקולד שהוא כ"כ שוקולד אבל לא ממש אמיתי (ככה זה יראה עוד 40 שנה?),
התמונות שמוטבעות על השוקולד בכזה מקצועיות, >לא הבנתי,זה חלק מהמוקאפ?
בקיצור מחכה שיחזור מסבב המכרים שאוכל עוד להעמיק בזה....
תודה רבה.
לא זה לא מוקאפ. זה עשרות שכבותהתמונות שמוטבעות על השוקולד בכזה מקצועיות, >לא הבנתי,זה חלק מהמוקאפ?
איזה פונט את אוהבת?והכריכה ממש עושה לי חשק לקנות את הספר (למרות שאצלי, הפונט בפנים קובע.)
תודה!!פשוט ואו
איזה כישרון
מיוחד ומעניין
תודה היללי
תודה רבה!!!ממש מושך את העין ועושה חשק לקרוא!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים