כללי עיצוב להדפסה על מוצר חמוד...

• הוסף לסימניות
עריסה לתינוק (צירפתי הדמיה למטה)
המוצר מעולם הצילום. ואני התבקשתי לעצב דוגמאות לתצוגה וגם מסגרת ריקה שכל אחד יוכל להשים את המתוקי שלו...
בדוג' המצורפת הכנסתי כבר תמונה בעיצוב של התינוק בשביל התצוגה. את העיצוב של התינוקת השארתי בתור מסגרת עם שטח שחור ששם יכניסו הלקוחות את התמונה שלהם.
לבת ניסתי גם בהיר. לא יודעת מה להחליט מי יותר יפה...
מה אתם אומרים? יש רעיונות לשיפור? (אני יודעת שהתמונה מפוקסלת... אם יש לכם תמונה אחרת של תינוק- זה יעזור לי המון....)
הע/ארות יתקבלו בברכה!

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    1.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
הייתי משלבת צבעים יותר חיים ולא רק על טהרת ורוד/ תכלת
ואם כבר הצבעים האלו אז יותר חיים ובעלי "נפח"

• הוסף לסימניות
עיצוב חמוד,
בהמשך להערה קודמת...
את הבלונים למשל אפשר צבעוני.. שיהיה יותר חי וילדותי..

• הוסף לסימניות
עיצוב חמוד, אבל צריך להוסיף קצת חיות וגם קצת ברק. הציבור האמריקאי חסידי של עולם הצילום אוהב נצנוצים וברק.

ולגבי תמונת תינוק, כשעבדתי עבורם צברתי תמונות חינמיות של תינוקות במיוחד בשביל העיצובים מהסוג הנ"ל. אם את צריכה, תשלחי לי אימייל ואשלח לך כמה שאולי תהיינה לך טובות.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הרעיון חמוד ביותר :)

העיצוב יפה מאוד
לטעמי צריך להשאיר אותו ככה..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
משום מה צבעי הפסטל מדברים אלי יותר מאשר נוצץ וצבעוני. בס"ה מדובר כאן על תינוקים...
אמרו פה להעניק נפח לצבעים. יש למשהוא רעיון איך?
מה אתם אומרים לגבי הוורוד? עדיף את הככה או הבהיר?
תודה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה העיצוב לדעתי הורוד הכהה עדיף

• הוסף לסימניות
אף אחד לא התייחס לבקשה..
אז ניסיתי למצוא משהו...

והעיצוב יפה מאוד, כפשוט.

קבצים מצורפים

• 2 (2).jpg
    KB 841.5 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה