כללי עיצוב לוגו תורני

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני עושה...
זהו לוגו לכולל חסידי.

האם זה נראה טוב?
איך ואיפה אפשר לשפר??

תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• לוגו עמלים.jpg
    KB 183.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה בסגנון חסידי, אבל ההטיה של הכתב לטעמי עושה מזה משהו היתולי או ילדותי. אגב, כדאי לדעתי שהסגנון יהיה נקי בלי אפקטים על הכתב.
חוץ מזה, יופי של כיוון!

• הוסף לסימניות
גם לי זה נראה לוגו ממש יפה, מתאים מאוד למטרה
אבל, לדעתי גם צריך ליישר את זה.

• הוסף לסימניות
בשביל לוגו ראשון זה פצץ!
אהבתי את הרעיון לשלב את העיטורים עם צורת הספר
אפשר להמשיך לעבד את זה.
ואת ה"עמלים" ליישר, כמובן , ולהוריד את האפקט.
המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
איזה אפקט?
הטקסטורה שעל האותיות?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;988667:
אני לא מבינה בסגנון חסידי, אבל ההטיה של הכתב לטעמי עושה מזה משהו היתולי או ילדותי. אגב, כדאי לדעתי שהסגנון יהיה נקי בלי אפקטים על הכתב.
חוץ מזה, יופי של כיוון!

גם אני מצטרף ולדעתי גם העיטור קצת מיותר
משהו תורני אמור לשדר מכובדות ורצינות

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו קודמי.
בנוסף, הצבעים מיושנים. גם החום גם הצהוב - ובמיוחד השילוב של שניהם...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;989150:
בנוסף, הצבעים מיושנים. גם החום גם הצהוב - ובמיוחד השילוב של שניהם...

בהצלחה!

איזה עוד אופציות של צבעים אפשר לעשות למשהו כזה?

• הוסף לסימניות
ליישר, לסדר את הריווחים בין האותיות שיהיה בדיוק, ליישר כולל לימין עם עמלים וביתר עילית עם השמאל של עמלים, את הספר אפשר לנסות בתכלת, וזהו, מדהים. אהבתי גם את האפקט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה