כללי עיצוב לוגו

• הוסף לסימניות
שלום,
לאחרונה יצר איתי קשר מומחה לפגיעות ספורט המעוניין לתת ייעוץ, בנוסף למכור מספר מוצרים העוזרים לנפגעים, במיוחד מדרסים.

ללקוח הייתה בקשה ליצור איזשהו לוגו עם צורה הדומה למדרס (מכאן באה הצורה שבה השתמשתי בלוגו)

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הלוגו, ואם הייתם משנים בו משהו.
תודה

קבצים מצורפים

• medicals.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 27
  • V4.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עדיף שתעלי את זה דרך: מצב עריכה מתקדם > ניהול קבצים מצורפים

כי בקישור הזה זה לא עולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;963475:
עדיף שתעלי את זה דרך: מצב עריכה מתקדם > ניהול קבצים מצורפים

כי בקישור הזה זה לא עולה...

תודה, נראה לי שעכשיו זה בסדר

• הוסף לסימניות
נראה טוב אם כי הצורה נראת כ..........איך לומר את זה בצורה צניעותית? בכ"א מוצרים של נשים משתמשים בצורה זו, וד"ל.

• הוסף לסימניות
מעולה. יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נראה מצויין ויפה מאוד.
לענ"ד אין צורך בשינוי כלל

• הוסף לסימניות
מקסים
גם הצורה וגם הצבעים

• הוסף לסימניות
יפה ביותר אך הייתי עושה את הצורה פחות דרמטית, מעט פחות קעורה ויותר דומה למדרס באמת.

• הוסף לסימניות
מזכיר מאוחדת לא???
ו moshiko00 עד שלא אמרת לא ראיתי.... (אני אישה)

• הוסף לסימניות
אישית אהבתי מאוד, אל תשנה כלום!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התגובות!
ממש נחמד לדעת שהרבה אהבו את הלוגו,
אבל רק עכשיו נוכחתי לדעת שהלוגו אכן דומה לזה של מאוחדת.
האם יכולה להיות בעיה בעניין הזה? ממש לא ארצה להסתבך עם ענייני זכויות יוצרים וכו׳
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;963493:
נראה טוב אם כי הצורה נראת כ..........איך לומר את זה בצורה צניעותית? בכ"א מוצרים של נשים משתמשים בצורה זו, וד"ל.
מה שרציתי לומר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RB12;963654:
מה שרציתי לומר.

לגבי העניין הזה ולגבי עניין הדמיון בין הלוגו הזה לבין הלוגו של מאוחדת,
הוספתי גירסה מעט שונה,אשמח לקבל חוות דעת עליה, והאם גם בה אתם עדיין רואים בעייתיות?

תודה

• הוסף לסימניות
אכן אפשר לומר שהשני נראה גם מוצלח למרות שלא חושב שזה נראה ממש כמו של מאוחדת במיוחד שצדובר בשתי מטרות שונות וקהל יעד שונה..

• הוסף לסימניות
דוגמא מס' 1 נראית לי מצוין
עושה רושם רציני, מתאימה לתחום הרפואה. גם הפונט (מטאלי?) משתלב טוב בהקשר רפואי.
ההתעגלות של המדרס מעבירה תחושה של ספורט ואולי יותר מידי עד כדי פציעה וזה מתאים לכאן.

לא ראיתי הצדקה לחבר בין המילים 'מדיקל' ו'ספורט',
הפרדה של רווח רגיל תחסוך גם את הצורך בצבע הירוק ומשקל מודגש למילה 'מדיקל'

לגבי ההערה של moshiko00
יש בזה משהו, טיפול קל בגרדיאנט שיראה יותר שטוח וקצת יישור להתעגלות של הצורה יכול לשנות את התמונה.

הדוגמא השניה יותר ספורטיבית וקלילה, לא נותנת לי תחושה של אחריות רפואית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;963927:
דוגמא מס' 1 נראית לי מצוין
עושה רושם רציני, מתאימה לתחום הרפואה. גם הפונט (מטאלי?) משתלב טוב בהקשר רפואי.
ההתעגלות של המדרס מעבירה תחושה של ספורט ואולי יותר מידי עד כדי פציעה וזה מתאים לכאן.

לא ראיתי הצדקה לחבר בין המילים 'מדיקל' ו'ספורט',
הפרדה של רווח רגיל תחסוך גם את הצורך בצבע הירוק ומשקל מודגש למילה 'מדיקל'

לגבי ההערה של moshiko00
יש בזה משהו, טיפול קל בגרדיאנט שיראה יותר שטוח וקצת יישור להתעגלות של הצורה יכול לשנות את התמונה.

הדוגמא השניה יותר ספורטיבית וקלילה, לא נותנת לי תחושה של אחריות רפואית.

קודם תודה על התגובה!
הסתכלת על הדברים כ"כ לעומק מה שהאמת לא עשיתי עד כדי כך, אין ספק שלמדתי ממך דבר או שניים עכשיו :)

בכל אופן, צירפתי לתגובה זו גירסה מעט שונה, עם המילים מופרדות ע"י רווח.
לגבי הסמל עצמו - שוב , אני טיפה מפחד למסור את הגירסה הזו מבחינת חוקיות.
אבל אם לא אמורה להיות בעיה עם זה אז ביצעתי שינויים ממש קלים, הפחתתי את הגרדיאנט טיפה, וגם שיניתי מעט את ההתעגלות אבל אני ממש לא בטוח אם הגעתי לתוצאה שמשנה את התמונה ש - moshiko00 נתן

אשמח לדעת מה את חושבת

קבצים מצורפים

• V6.jpg
    KB 29.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
איך שזה עכשיו, בעיני, מליון דולר.
אם מדובר במעצב (או לקוח) פרפקציוניסט, אפשר לתת למדרס מראה יותר אמיתי עם קצת משחק באור וצל, מומלץ להחזיק ביד מדרס ולראות איך זה במציאות.
לא ראיתי קשר ללוגו של מאוחדת בגרסה הנוכחית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה