כללי עיצוב לכסויי חלות כמה אמורים לדרוש?

• הוסף לסימניות
לפני זמן מה בקשתי כאן עזרה בתמחור .
ראיתי שאין הרבה עזרה , אז פניתי למעצבת גרפית ידועה בסדר גודל ארצי ובנלאומי שאני מכירה אישית,
והיא הציעה לי לבקש על עיצוב לכיסוי חלה שייוצרו בסין 600$ +5% תמלוגים .או5000 ש"ח בלי תמלוגים.
האם זה נשמע מחיר גבוה או מחיר סביר ? למישהו יש מושג או התנסה בכזה דבר?
שלחתי לו דוגמא אחת והוא אהב מאד, עכשיו מעונין שאשלח לו חמש דוגמאות
והוא יבחר מה מתאים לו.אני לא מעלה זאת כי זה צריך להיות בבלעדיות שלו.

• הוסף לסימניות
אחותי מציירת ביד דברים כאלו והרבה מהכסוים המוכרים שרואים בשוק הם שלה והמחירים שלה הם "הרבה" יותר זולים ממה שאת רוצה בלי תמלוגים וסיפורים אך אין לי מושג מה המחירים כשהעבודה ממוחשבת וזה סטוק ענק מסין וכן גם סגנון העבודה ןכו' תבררי שוב....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע לתת יעוץ כמה עלי לדרוש??
כולם נרדמו ...או בגלל הסליחות...והכנות לחג...........

• הוסף לסימניות
עצבתי בעבר כזה דבר ולקחתי קרוב ל 1000 ש"ח אבל זה יצא בפורמט יותר מצומצם.

• הוסף לסימניות
ואני הייתי פראיירית בתחילת דרכי, ועצבתי הרבה יותר מדוגמא אחת או שתיים.
וכן סטים יפיפיים לפסח,
ואל תשאלו כמה קבלתי לאחד,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה