כללי עיצוב למסך זיכרון

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
העיצוב אמור להיות על מסך שאנשים תורמים לעילוי נשמת, אשמח לשמוע הערות ובעיקר הארות.

קבצים מצורפים

• חסר-שם.jpg
    KB 306 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה ונקיה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנרות בתחתית.... לא מספיק....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1014494:
תודה תודה
חוץ מזה העיצוב עד כדי כך מושלם?

אין כזה דבר מושלם. הכל ענין יחסי
חוץ מזה הלקוח מרוצה?

• הוסף לסימניות
הלקוח מרוצה והעבודה נשלחה, השאלה היא פה נטו בשביל עצמי, איפה אפשר לשפר את העבודה או לאילו דברים לשים יותר לב בפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
לשפר אפשר בלי סוף
אני תמיד צוחק על העבודות הקודמות שלי
אבל אם אתה שואל על מה שעשית זה חמוד ויפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1014495:
הנרות בתחתית.... לא מספיק....

דווקא בעיני הרעיון של הנרות מאוד מקורי ויפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה אם כי יש מה לשפר:
א. הצלליות ברקע הקרם חזקות מידי. הייתי מצל בגווני חום בהיר ולא בגוון שחור.
ב. העיטורים עדינים מידי יחסית לעובי המסגרת. כמו כן לא ברור הקישוט התוחם את הנר.
ג. יש בעיה בחיבור הבאנר של התנצב"ה. (ראה באמצעיתו)
ד. הייתי מוסיף מעט ענין לרקע החום-בורדו. טקסטורה עדינה ומעומעמת (fade)
ה. ולא כותבים ז"ל?

דרך אגב, יחסית מקובל לכתוב את שם האם בקטן ולהגדיל את השם ואת שם המשפחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה