כללי עיצוב למסכים

• הוסף לסימניות
האם יש דברים בעיצוב למסכי לד ששונה מעיצוב לפרינט?
חוץ מRGB כמובן

תודה לעונים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מבחינה טכנית? רק RGB ושימוש בפיקסלים במקום במילימטרים.

מבחינה אפיונית? הכל שונה. בעיצוב למסכים יש אינטרקציה בין הגולש לעיצוב, והמעצב צריך לדעת לפרוש נכון את כל האפשרויות במידה הנכונה, להשתמש בפיצ'רים ייחודיים, לכוון את הגולש לשים לב למקומות ספציפיים, להציג באופן ברור את הפעולה שנדרשת מהגולש (הקלקה, טאצ', גרירה, החלקה וכו') ועוד אינספור אספקטים שונים שנכללים בקטגוריה של עיצוב UX/UI.

• הוסף לסימניות
מבחינה טכנית? רק RGB ושימוש בפיקסלים במקום במילימטרים.

מבחינה אפיונית? הכל שונה. בעיצוב למסכים יש אינטרקציה בין הגולש לעיצוב, והמעצב צריך לדעת לפרוש נכון את כל האפשרויות במידה הנכונה, להשתמש בפיצ'רים ייחודיים, לכוון את הגולש לשים לב למקומות ספציפיים, להציג באופן ברור את הפעולה שנדרשת מהגולש (הקלקה, טאצ', גרירה, החלקה וכו') ועוד אינספור אספקטים שונים שנכללים בקטגוריה של עיצוב UX/UI.

זה למסכים רק לתצוגה בארוע. בלי הנפשות וכו'
תודה!

• הוסף לסימניות
עדין,
כמובן שצריך לקחת בחשבון מה עומד לפני המסכים,
אם יש שולחן וכדומה עלול להסתיר,
כמו כן,
יש צבעים שמתקבלים טוב יותר,
ואם יש תוכנת רזולום אפשר לשחק בבהירות והחדות באופן ממש משמעותי

• הוסף לסימניות
עדין,
כמובן שצריך לקחת בחשבון מה עומד לפני המסכים,
אם יש שולחן וכדומה עלול להסתיר,
כמו כן,
יש צבעים שמתקבלים טוב יותר,
ואם יש תוכנת רזולום אפשר לשחק בבהירות והחדות באופן ממש משמעותי

איך אפשר לדעת איזה צבעים מתקבלים יותר טוב
ולא מכירה את 'רזולום'

• הוסף לסימניות
בלד הכל מופיע בזורח...
לכן נחמד להשתמש בcmyk ובאופן כללי לשים לב שהכל יהיה מואר ובהיר (קצת יותר ממסך רגיל של מחשב, אלא אם כן יש לך מסך לד בבית...)

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי גם אני חושבת שאת יכולה לעצב כמו לפרינט, בRGB
כמובן לפתוח קובץ של WEB ולא של פרינט לפי הגודל של המסכים שיש לך
אבל קחי בחשבון שהצבעים שונים, יותר חיים וזורחים

• הוסף לסימניות
האם יש דברים בעיצוב למסכי לד ששונה מעיצוב לפרינט?
חוץ מRGB כמובן
מצטרף ל @דבורי ג
בצד האפל שלי אני הרי מתכנת..
אז, כאחד שבנה ומשווק מערכת תחרותית לערבי התרמה ודינרים (אפשרות להזנה בטלפוניה/טאבלטים/עמדות מחשב/קליקרים וכ"ו),
אני מקבל את העיצוב מהגרפיקאי/ת, בקובץ תמונה ברזולוציה גבוהה בהתאם לגודל של המסכים באולם.
ומטמיע אותו במערכת כרקע, ומוסיף כמובן את ההנפשות שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה