כללי עיצוב לתמונה משפחתית

• הוסף לסימניות
או איך שלא תקראו לזה..
אגב, זו הפעם הראשונה שאני מעלה לפה עבודה!

לגבי מסגרת אין צורך. אני הולך להדפיס את זה על קנבס.

לטעמי הרקע מאוד שטוח. אני מחפש טקסטורה כלשהי שתשדרג את התמונה. אשמח אם יש למישהו משהו. :)

אשמח לשמוע חוו"ד, רעיונות לשיפור וכו' וכו'..

בתודה מראש
מוישי

צפה בקובץ המצורף 51248

קבצים מצורפים

• עטרת זקנים בני בנים רק מסגרות (Small).jpg
    KB 63.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאורגן יפה.

רקע של אילן יכול להוסיף, במשקל הצבע והגוונים.

(כשממלאים את התמונות, כדאי אם אפשר לשים לב לרקע מאחורי הדמויות שיהיה איזה משקל של צבע, כלומר שלא יהיה בצד אחד בהיר ובצד אחד כהה וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;340678:
מאורגן יפה.

רקע של אילן יכול להוסיף, במשקל הצבע והגוונים.

(כשממלאים את התמונות, כדאי אם אפשר לשים לב לרקע מאחורי הדמויות שיהיה איזה משקל של צבע, כלומר שלא יהיה בצד אחד בהיר ובצד אחד כהה וכו')

לא הייתי ממליצה להוסיף ירוק. נראה לי שיספיק טקסטורה ברקע+ מעבר צבעים עדין. או עיטורים נחמדים מסולסלים כאלו.

• הוסף לסימניות
העבודה יפה מאוד-
איך ניתן להשיג את המסגרת המרכזית(זהב)?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אין צורך להוסיף כלום אחרת זה יהיה מקושקש מידי.
ברגע שתוסיף את התמונות זה כבר ייראה פחות "משעמם"

• הוסף לסימניות
עשתי פעם משהו בסגנון, אפשר לקחת השראה לרקע. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• משפחה.jpg
    KB 785.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תסלחו לי, אבל זה נראה יותר קישוט לסוכה!
עיטורים וצבעים קודרים ו'כבדים'!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו איזה קובץ PSD עם טקסטורה מעניינת להוסיף מעל הרקע??
תודה על התגובות והעזרה!!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;340736:
העבודה יפה מאוד-
איך ניתן להשיג את המסגרת המרכזית(זהב)?

למה התכוון המשורר? ל2 המסגרות במרכז??

• הוסף לסימניות
מצאתי את המסגרות האלה כאן.. כנראה מהאשכול שלך. תודה!

יש למישהו אבסטרקט יפה בקובץ PSD ? אני חייב לשלוח את זה להדפסה. (איפה אני יכול להשיג?)
אשמח לשמוע עוד הערות והארות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה