כללי עיצוב מדבקה אליפסית לעמותת אלי"ע

• פותח הנושא maya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי
מהגן של בתי ביקשו מתנדבת לעיצוב של מדבקה אליפסית (בגודל של 4 על 6 סמ?,)
הכיתוב - תודה שתרמת לילדי אלי"ע
חג שמח!
אין לי מושג מאיפה להתחיל ומה הם הכללים האם מישהו מכיר אתר עם דוגמאות או אתר עם הורדות של מדבקות מוכנות לעיצוב ?

• הוסף לסימניות
קודם כל, מה המטרה של המדבקה?
על מה היא תהיה מודבקת?
על איזה חג מדובר?
על מה הם רוצים להדפיס אותה? מדבקה שקופה? לבנה? איזה סוג?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ונראה לי שגם להם כנראה שזו מדבקה לכול השנה ולא לחג מסוים אולי רה סוכות פורים פסח וכו ושאר הפרטים הם לא מבינם רק ביקשו את הגודל שיכלול תמונה של ילד מהגן שממחיש את פעילות הגן ושהיא תשדר מתיקות ושמחה
אבל אין לי מושג איך טיפוגרפיה והעמדת האויקטים נראים הייתי שמחה לראות דוגמא פחות או יותר בשביל ההשראה

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה טובה?

• הוסף לסימניות
כן

קבצים מצורפים

• מתוקה.jpg
    KB 57.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין לאף אחד קישור או דוגמאות איך זה צריך להראות בערך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maya;1042398:
אין לאף אחד קישור או דוגמאות איך זה צריך להראות בערך?

תראי,
כל אחד יכול לעצב לפי מה שמתחשק לו, אין לזה מידי הרבה כללים, בגדול, אני לא הייתי שמה תמונה על מדבקה כ"כ קטנה...
ולדעתי התמונה לא מספיק מביעה שמחה. היא מביעה ריכוז,היא מדגימה פעילות בגן, אבל לא שמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maya;1042366:
אין לי מושג ונראה לי שגם להם כנראה שזו מדבקה לכול השנה ולא לחג מסוים אולי רה סוכות פורים פסח וכו ושאר הפרטים הם לא מבינם רק ביקשו את הגודל שיכלול תמונה של ילד מהגן שממחיש את פעילות הגן ושהיא תשדר מתיקות ושמחה
אבל אין לי מושג איך טיפוגרפיה והעמדת האויקטים נראים הייתי שמחה לראות דוגמא פחות או יותר בשביל ההשראה

האם לעמותה זו יש רק גן אחד? האם יש לה רק גנים?
מה הם תחומי הפעילות שלה? ומה היקפה?

אני לא חושבת שבשביל לשדר שמחה חייבים דווקא תמונה של ילד מהגן, השאלה היא קודם אם יש לך תמונה כזו?

• הוסף לסימניות
היי האם למשהו יש קישור לאיזה אתר עם דוגמאות למדבקות של ארגון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה