כללי עיצוב מודעות רחוב...

• הוסף לסימניות
נא עזרתכם בעיצוב מודעות רחוב חצי גיליון :(
מה גודל טקסט מתאים לכותרת?
לבודי טקסט?
איזה פורפורציות יראו ויקראו היטב בלי להגזים...?

תודה

• הוסף לסימניות
תעצבי, ותעלי ויתנו לך ביקורת.
ככה זה לא יגיע לשום תוצאה

• הוסף לסימניות
תודה
את צודקת...
אבל זה עוד "חסוי";)

• הוסף לסימניות
אני ינסה לעזור לך
בגדול צריך שהכותרת, המשפט "המלך" יהיה בגדול ובולט. תקחי בחשבון שמודעות רחוב אם לא נותנים להם את המקום הדומיננטי הם נבלעות בתוך המודעות שמיסביב ולא נמשכים לקרוא אותם.
כמובן שבפרופורציה נכונה, תשאירי שוליים לא מדי קטנים, כי ממרחק לא יראו שיש שוליים וזה יראה לא טוב, אבל גם לא גדולים מאד כי לא יראו שזה כותרת...
את שאר הטקסט הייתי עושה בגודל קריא ונעים עין. שלא יצטרכו להרכיב משקפיים אבל שגם לא יראו את התוכן ויחשבו שזה הכותרת מרב שזה יהי רשום בענק כמעט כמו הכותרת.

אני חושבת שהשוליים הם צריכים ליהיות אותו דבר פחות או יותר לאורך המודעה, אולי קצת פחות מהקוטרת אבל לא באופן מדי משמעותי.

כמובן שכל עיצוב לגופו, א"א לקחת את אותם הכללים לכל העיצובים. צריך לראות איך זה יוצא ולשנות לפי השיקולים המקצועיים שלך.

מקווה שעזרתי,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שוליים בערך של 2-3 ס"מ מינ'
מלל ליד שוליים 5 ס"מ מינ'
כותרת בערך 10 ס"מ מינ'
(לא כותבת מס' פיקסלים כי בין הכתבים זה די משתנה...)

חצי גליון זה בעצם בריסטול כלומר 2 איי3 או ארבע איי4
המלצה שלי: נסי להכין את הכיתובים, הסקיצה הראשונית,
חלקי אותה ל4 דפים באילוס' תדפיסי וחברי בינהם
כך תוכלי להתרשם *באופן יחסי* מהגדול
בתקווה שיש לך מדפסת בבית...

המון הצלחה1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה