כללי עיצוב מועדון בת מצווה ! מה דעתכם

• הוסף לסימניות
הדמייה בת מצווה קלאב.jpg

• הוסף לסימניות
מאד יפה ונעים לעין!
מודעה ממש נעימה!! אסתטית ויפה!
כמה דברים שנראה לי כדאי לשנות: את הכתב העגול הסגול, הייתי עושה אותו סגול בפונט המרובע, כרגע זה נראה פונט שלא כ"כ קשור.
את התיחום של הטלפונים אולי כדאי לעשות במלבן יישר, זה לא כ"כ מסתדר עם השפה של העיצוב הנקי.
ומה זה קלאב? מועדון? סליחה על הבורות...

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
מאד יפה ונעים לעין!
מודעה ממש נעימה!! אסתטית ויפה!
כמה דברים שנראה לי כדאי לשנות: את הכתב העגול הסגול, הייתי עושה אותו סגול בפונט המרובע, כרגע זה נראה פונט שלא כ"כ קשור.
את התיחום של הטלפונים אולי כדאי לעשות במלבן יישר, זה לא כ"כ מסתדר עם השפה של העיצוב הנקי.
ומה זה קלאב? מועדון? סליחה על הבורות...

הרבה הצלחה
אכן קלאב זה מועדון

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
אני דווקא אוהבת את העגלגלות של הפונט את הניגוד לשורה מעליו.
מצטרפת.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
עדין ויפה.
באיזו ארץ הדבר הזה הולך להתקיים?
מימי לא שמעתי על מטבע שנקרא באהט :rolleyes:

• הוסף לסימניות
עדין ויפה.
עדין ויפה.
המודעה עבור ארגון בת מצווה לשליחות חבד בתאילנד

• הוסף לסימניות
יפה ונעים לעין!

את פונט כתב היד, להחליף לשלוק, כמו בלוגו.
ולהקטין קצת את גודל הגופן - כדי שהכל ייכנס בשורה אחת.

התמונה של הפמוטות ברקע, מובלעת מידי...
וגם רואים את הריבוע התוחם - תוצאה של שיטת שילוב...
אפשר לצרוב את הרקע בפוטושופ.
או לנסות לראות אופציה של פמוטות מאויירים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!!
אהבתי את הסגנון העדין והוזורם, את הצבעים ואת הסידור של הטיפוגרפיה.
נראה מזמין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה