עיצוב מטבח חדש

• הוסף לסימניות
אנחנו לפני עיצוב של מטבח חדש,
אשמח לקבל רעיונות לעיצוב וניצול כל חלק במטבח
תודה רבה!
IMG_4921.JPG

• הוסף לסימניות
מוזמנת לפנות אלי
תיכנון חדשני פתרונות יצירתיים ניצול מקסימלי
עבודה לשביעות רצונו המלאה של הלקוח
מחירים הוגנים
המטבח שיסדר אותך
בטל-026512935

• הוסף לסימניות
יש חלונות?
אפשר להזיז את פתח השרותים למקום אחר?

אין חלונות. יש רק דלת יציאה לחדר שירות.
זה דירה חדשה בסוף הבניה שלה, שלנו ניתנה האפשרות לבחור האם לקחת את המטבח שהם מביאים לנו
או לשדרג אותו.
אנחנו לא הולכים לעשות שינויים במבנה עצמו של המטבח אלא בעיצוב שלו.
לחברה עצמה של המטבחים יש מעצבת אך רצינו לבוא עם רעיונות בעצמינו לפני שאנחנו מגיעים לשם.
במידה ונרצה ללכת לחברה אחרת שלא מטעם הקבלן או לנגר פרטי, יתכן ונצטרך מעצבת
תודה על ההצעה!

• הוסף לסימניות
קודם כל תעשי רשימה בדיוק (ולא בערך )מה את הולכת להכניס בארונות ומה את רוצה שהמטבח יכיל
ולכל פרט תתני מקום במטבח יחד עם המעצבת של החברה
זה מה שאני עושה עם לקוחות שלי וזה הוכיח את עצמו והלקוחות מודים לי מאד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מפריע לי שהכניסה לשרותים מהמטבח אם גם לך מפריע אולי הסקיצה המצורפת תעזור לך
כמובן שהיא בערך מפני שאין לי מידות מפורטות

קבצים מצורפים

• Inkedחדש_LI.jpg
    Inkedחדש_LI.jpg
    5.2 MB · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
מפריע לי שהכניסה לשרותים מהמטבח אם גם לך מפריע אולי הסקיצה המצורפת תעזור לך
כמובן שהיא בערך מפני שאין לי מידות מפורטות
זה באמת מפריע לי אבל אני לא יכולה לשנות את מיקום של השיישים, הצנרת והשקעים כבר מובנים בדירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה