עיצוב מטבח

• הוסף לסימניות
תודה לכולם..
אני הודעתי לחברי שזהו כבר לא נעים לי...

א"א לנצל עד כדי כך את העולם.... בלשון המעטה למרות טוב הלב שנשטף כאן מכולם בכל אופן יש גבול..

הודעתי לו שאם הוא רוצה עזרה יש דרך אחת לשלם ולקבל את היעוץ בצורה טובה יעילה ונעימה....

תודה לכולם מקווה שיקבל שכל ויעשה את הצעד הטוב בשבילו...
וכמובן סליחה.. היתי סה"כ שליח לנסות לעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2081334:
מסכימה עם כל מילה שנאמרה כאן מעלי ומוסיפה נקודה חשובה:
כאשר הולכים למעצב/ת / אדריכל/ית- כדאי לבוא עם דף חלק,
אל תבואו עם רעיונות משלכם, עם תכניות שלא עובדות וכדו' כי במקום לתת לאדריכלית כיוונים נוספים, אתם גם סוגרים לה את הראש ועוד יותר מזה- גורמים לה להפוף לרובוטית בעל כורחה.
אני רואה זאת אצלי פעמים רבות שההתנהלות שלי מול הלקוחות ש'יודעים' בדיוק מה הם רוצים ושולחים תכניות משורטטות ידנית (בד"כ חלק מהדברים שם לא עובדים למעשה, גם אם הכיוונים נכונים)- אני הופכת לעבוד על אוטומט, שוג של שרטטת בתת מודע.
הראש שלי מוריד מאחוזי הפעילות שלו כי יש מי שנותן לו פקודות איך לעבוד וזה חבל!!
תנו לאדריכלית לעשות את העבודה שלה, כמובן שמותר וצריך להעיר, לשנות, לבקש וכדו'
אבל את התכניות שלכם תשמרו לעצמכם, אם אחרי כמה אופציות ראשוניות שהאדריכלית נתנה אתם רואים שהיא לא קלעה לרצונכם- אז אתם יכולים להראות לה את הכיוון שלכם והיא תבדוק האם אכן הוא נותן כיוון אחר וחדשני או שמא זו סתם תכנית חובבנית שאין בה כלום.

לא מסכימה עם הנקודה הזו להגיע עם דף חלק.
אני חושבת שאדריכל הוא סוג של פסיכולוג. כשהוא מדבר עם הלקוח, מודד את הדירה לפני השיפוץ, הוא קצת חודר לנפשות הפועלות. אם הוא אדריכל מוצלח, הוא יכול בשניות לקלוט האם מעונינים כאן בסטייל או פרקטיקה, המון חדרים קטנים או מעט חדרים מרווחים.
אבל עדיין הוא חייב כמה הוראות מצד הלקוח.
בעלת הבית עלולה לחטוף את קריז חייה בדירה החדשה, אם חשוב לה מרפסת ענקית על חשבון מלא דברים אחרים, והוא יתעקש איתה מבחינה מקצועית וישאיר לה מרפסת קטנה. (נניח)
אולי כדאי לרשום על דף את כל הנקודות החשובות ללקוח, ולהגיד לאדריכל רק את הדברים הקריטיים, ואחרי התכנית הראשונית להראות לה את הדף המלא ולהשוות.
מנסיון - לא כדאי להתווכח עם לקוחות. בסה"כ זו הדירה שלהם, והם אלו שיגורו שם בעשרות שנים הבאות, גם אם האדריכל ביצע טעויות מקצועיות פה ושם, העיקר הלקוח נהנה ומרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב הענין;2082088:
לא מסכימה עם הנקודה הזו להגיע עם דף חלק.
אני חושבת שאדריכל הוא סוג של פסיכולוג. כשהוא מדבר עם הלקוח, מודד את הדירה לפני השיפוץ, הוא קצת חודר לנפשות הפועלות. אם הוא אדריכל מוצלח, הוא יכול בשניות לקלוט האם מעונינים כאן בסטייל או פרקטיקה, המון חדרים קטנים או מעט חדרים מרווחים.
אבל עדיין הוא חייב כמה הוראות מצד הלקוח.
בעלת הבית עלולה לחטוף את קריז חייה בדירה החדשה, אם חשוב לה מרפסת ענקית על חשבון מלא דברים אחרים, והוא יתעקש איתה מבחינה מקצועית וישאיר לה מרפסת קטנה. (נניח)
אולי כדאי לרשום על דף את כל הנקודות החשובות ללקוח, ולהגיד לאדריכל רק את הדברים הקריטיים, ואחרי התכנית הראשונית להראות לה את הדף המלא ולהשוות.
מנסיון - לא כדאי להתווכח עם לקוחות. בסה"כ זו הדירה שלהם, והם אלו שיגורו שם בעשרות שנים הבאות, גם אם האדריכל ביצע טעויות מקצועיות פה ושם, העיקר הלקוח נהנה ומרוצה.
חלילה, אני רואה שדברי לא הובנו.
אוי ואבוי אם אדריכל יתכנן דירה כאוות נפשו וחפצו, ברור שהלקוח בא עם רשימת הצרכים, הדרישות, החלומות וההזיות שלו.
על האדריכל לזהות גם דברים מתחת לפני השטח, גם נקודות שהלקוח עצמו לא יודע להגדיר.
כוונתי בדף חלק היתה מבחינת אופציות מעשיות ובזה אני מפרידה די ברורות ללקוחותי-
אני שומעת וחוקרת מהם הצרכים שלכם, אתם יכולים לתת לי רשימה מסודרת אפילו, אבל לא תכניות, הן יכולות להגיע בשלב שני, לא בתחילת הדרך.
אני רוצה להיכנס לפרויקט עם ראש נקי ופתוח לשלל כיוונים ולא להיסתם על אופציה שהלקוח חושב משום מה שהיא נהדרת למרות שפועל היא לא עובדת.

כולי תקווה שהפעם הובנו דברי כראוי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה