כללי עיצוב "מנהגי יום הולדת", אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
צהריים טובים.
לצערי כמעט לא יוצא לי להעלות לפה עבודות אבל היום היה לי את האפשרות
אז אשמח לשמוע דעתכם על התוצאה. (הלקוחה מרוצה מאוד:):))

תודה רבה

קבצים מצורפים

• מנהגי יום הולדת סופי - גן של רחל1.jpg
    KB 538.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הבלונים, עם תמונת הרבי ומנהגי יום הולדת שהם רוחניים - לא ממש מסתדר ביחד. חסר את המכובדות והעיקר שהתוועדות יום הולדת באה לאמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;650969:
הבלונים, עם תמונת הרבי ומנהגי יום הולדת שהם רוחניים - לא ממש מסתדר ביחד. חסר את המכובדות והעיקר שהתוועדות יום הולדת באה לאמר.

1, למה צריך מכובדות? זה לגני ילדים.
2, איך אפשר לתת אוירה חגיגית של יום הולדת בלי בלונים?

• הוסף לסימניות
היי?
איפה המיתוג החדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yechi;650991:
היי?
איפה המיתוג החדש?

אני ממש ממש לא מעוניין להיכנס שוב לסיפור הזה של המיתוג בפרט שעשרות בתי חב"ד "לא" התמתגו מסיבות מסוימות.

בכל מקרה לעניננו: המיתוג הוא רק לבתי חב"ד או המוסדות הגדולים, פה מדובר בגן פרטי חב"די כך שאין קשר בינו לבין המיתוג.

• הוסף לסימניות
הניסוח ממש לא מתאים לגני ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;651072:
הניסוח ממש לא מתאים לגני ילדים.

את הניסוח לא אני עשיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה