כללי עיצוב מעטפה

• הוסף לסימניות
יש בעיה עם אני אעצב רקע לכל שטח המעטפה בלי להשאיר שטח ריק?
(הבנתי שהחוק של רשות הדואר שצריך להשאיר 1.5 ס"מ למטה ללא גרפיקה כבר לא בתוקף היום, זה אכן כך?)

• הוסף לסימניות
בקשר לרשות הדואר, לא ידוע לי. אבל פעם שאלתי בעל בית דפוס דיגיטלי על הדפסה כזו, הוא ענה לי שהמכונה תופסת את המעטפה בחלקה העליון, ולכן אין אפשרות להדפיס בחלק הזה.
כזכור לי, יש אפשרות להדפיס בצורה שונה, אבל הבנתי שהצורה הזו היא הפשוטה והמוכרת יותר.

הייתי ממליצה לך לברר אצל בית הדפוס בו את מתכוננת להדפיס את המעטפה, אם יש אפשרות כזו.

• הוסף לסימניות
תודה לך (-:
אין לנו (לי וללקוחה) מושג עדיין איפה החומרים יודפסו.
אני מקווה שבסוף היא תבחר את הסקיצה הסטנדרטית...

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבית-דפוס
ואין מצב כזה להוציא מעטפה בלי 1.5 ס"מ.
לא משנה לאיזה חברה אני מעצבת.

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבית-דפוס
ואין מצב כזה להוציא מעטפה בלי 1.5 ס"מ.
לא משנה לאיזה חברה אני מעצבת.

• הוסף לסימניות
אלא אם כן את מזמינה כמות גדולה מאד (10,000 ומעלה) במפעל ואז ההדפסה היא בייצור - מדפיסים על הנייר לפני ייצור המעטפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה