כללי עיצוב מעטפות ודרישות דואר ישראל

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי מימים ימימה שדואר ישראל רוצה להקשות על חייהם של המעצבים ודורש מהם לא לנגוע בסנטימטר אחד מלמעלה וסנטימטר וחצי מלמטה.
רק מה, שעולה לי הספק פעמים רבות בעניין החוקים הנוקשים האלה, מאחר ויוצא לי לראות לא אחת מעטפות מעוצבות להפליא בטוב טעם ש"שמות פס" תרתי משמע והעיצוב נוגע בקצוות מכל הכיוונים
ידוע לכם על עדכון כלשהו בחוק הזה?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אם באמת מתייחסים ברצינות לחוקים האלה או שאפשר בכל זאת לעצב עד הקצוות

• הוסף לסימניות
אפשרי בתשלום נוסף על כל מעטפה- משהו כמו 1.5 על כל מכתב

רוב המעטפות האלו שייכות לחברות ענק - בזק, בנק וכו'
מה שרואים של עסקים קטנים- הם בדר"כ לא שולחים בדואר
אלא עם דואר שליחים מיוחד (חברת שליחויות) או חלוקה לכלל הציבור

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מה שרוצים רק שאז זה עובר למיון ידני
כי מכונת המיון צריכה שטח להן בשביל "לקלוט" את המעטפה
(ואם גם כך הדואר איטי להחריד אז במיון ידני אז בכלל....)

(כמו לדוגמא ההוראות היכן למקם את הבול-
אני שלחתי מעטפה והשתמשתי בבולי אותיות
מכל הבולים הרכבתי איזה משפט עד שבקודי נשאר מקום לשם הנמען
ושלחתי
כעבור חודש וחצי זה אכן הגיע ליעד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה