כללי עיצוב מעטפות - מה הן הגבולות?

• הוסף לסימניות
רציתי להעלות נושא חדש שבטוח יעניין אותנו..
עיצוב מעטפות.

יש כל מיני חוקים בדואר, היכן אפשר להדפיס על המעטפה והיכן לא.
ובאם כל המעטפה בצבע הרי היא נחשבת כ"מעטפה עסקית" ומשלוח המעטפה יותר יקר - דבר שמשמעותי במשלוחים גדולים.

האם מישהו יודע בבירור את הנושא, ויכול להעלות הדגמה (Preset) של האסור והמותר?
(ואם אפשר גם לסמן את האיזור בו ברוב בתי הדפוס א"א להדפיס בגלל הגרייפר)

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת!

• הוסף לסימניות
אנחנו מדפיסים לדואר ולהמון חברות בל"נ ביום ראשון אשאל את החוקים והעלה אותם.

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
פעם היה בספר המיקוד את כל ההוראות

• הוסף לסימניות
שוב, מה מגדיר "מעטפה עסקית" שמייקר המשלוח
ונראה לי שגם בצד ימין למעלה יש בעיה להדפיס...

מעיינות זוכר/ת לבדוק?

• הוסף לסימניות
יש הוראה אחת להשאיר 1.5 ס"מ מלמטה מהצדדים זה לא משנה..

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין מעטפות לארץ ולחו"ל
הבנתי שלארץ אין בעיה לשלוח עם הדפס למטה, אבל לחול זה לא עובד בגלל הקורא האלקטרוני או משהו כזה. פעם הסבירו לי ואני לא זוכרת את הפרטים

• הוסף לסימניות
כלל לא ידעתי שיש בעיה!
עד היום הדפסתי כאוות ליבי ולא נתקלתי בבעיות (כמובן השארתי מקום לבול). כנראה שאכן זה רק לחו"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה