עיצוב פנים עיצוב משרדים

• הוסף לסימניות
אני מתכננת לשפץ את המשרדים שלי ורוצה לקבל את הטעם הכי עדכני ומודרני. אשמח לשמוע את דעתכן—האם היום עדיף לבחור בתקרה חשופה או בגבס? וגם, איזה צבעים הייתן ממליצות לבחור כדי ליצור אווירה מקצועית, מודרנית ומזמינה? תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
1)לגבי התקרה-האם תקרה חשופה מוצא חן בעינייך? כי אם לא - מה טעם לדעת מה דעת אחרים/ות? זה המשרד שלך!
2)איזה צבעים? זה נגזר בד"כ ממהות המשרד, צבעי הלוגו ועוד...
מעצבת שתשב מולך ותקבל את כל המידע לגבי המשרד והעובדים תדע לענות לך על השאלות לתכנן לך בצורה נכונה ויפה.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי מה סגנון המשרדים שלך
תקרה חשופה הולכת יותר במקומות מוסדיים וגדולים, פחות מתאים למשרדים קטנים ויוקרתיים.
לגבי צבעים כמו שכתבה @byy - תלוי בגווני הלוגו/בסוג במשרד.
מה שבטוח שגוונים בהירים כמו שמנת, זהב ישדרו יוקרה. ( כמובן שבנוסף לגווני הלוגו אם יש)
ממליצה על ייעוץ עם מעצבת, יהיה הכי מדויק בשבילך!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שהמשרדים הם להשכרה. אני מתכוונת לקחת מעצבת פנים, אבל חשוב לי שיהיו לי מראש רעיונות כלליים אני רוצה לדעת בערך באיזה סגנון וצבעים אני רוצה להתמקד,
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
ההדגשה שהוספת חשובה ביותר. כלומר ,מדובר בחללים שמיועדים להיות מושכרים למשרד אחד או יותר, כן?
אם כך יש ללכת על קו נקי וצבעים נייטרליים שיוכלו להתאים פחות או יותר לכל סגנון.

• הוסף לסימניות
חשבתי על צבעי שמנת, עץ ושחור, ואולי נגיעות של צבע חי כמו תורכיז זה יכול לעבוד טוב?
וגם צבע העץ עדיין עדכני,? או שזו כבר אופנה שהייתה ואולי כדאי לבחור בגוונים שיחזיקו מעמד לאורך זמן ויראו רלוונטיים גם בעוד כמה שנים.
תודה רבה על העזרה!"

• הוסף לסימניות
יש לך מעצבת פנים? מה היא אומרת?

• הוסף לסימניות
חשבתי על צבעי שמנת, עץ ושחור, ואולי נגיעות של צבע חי כמו תורכיז זה יכול לעבוד טוב?
וגם צבע העץ עדיין עדכני,? או שזו כבר אופנה שהייתה ואולי כדאי לבחור בגוונים שיחזיקו מעמד לאורך זמן ויראו רלוונטיים גם בעוד כמה שנים.
תודה רבה על העזרה!"
אם צבעי המשרד יהיו במקרה ירוק ואדום, לא נראה שהטורקיז ישתלב שם טוב :)

• הוסף לסימניות
לגבי תקרה יש שתי כיוונים אחר הוא תקרת מתיחה או כפי שנקרא אצל רובם "תקרת בריסול" זה תקרה שהיא מאוד ידידותית והעיצובים בה הם אינסופיים בפרט שילובי צבעים ותאורה.
לגבי הקירות כמובן שכדאי ומומלץ לקחת חיפוי פולימרי מכמה סיבות.
1. זה הכי עדכני.
2 הכי קל ליישום.
3 ניתן להחליף קולקציה בקלי קלות.
וכן הלאה
אני מציע לבוא לפגישה עם מעצבות הבית שלנו שעת ייעוץ ראשונה עלינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה