כללי עיצוב נעל בית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
פנה אלי לקוח בבקשה לעצב נעלי בית לילדים עם דמויות מסידרת ילדים מאוד פופולרית ב"רוסיה ושכנותיה" על ילדה ודוב (ראו תמונה).
כיוון שהזיכיון לנעלי בית רגילות היה תפוס הוא ביקש שאחשוב על שינוי קונספטואלי שיאפשר לו להשתמש במותג בזיכיון מיוחד.
מצורף סרטון של הסקיצה הראשונית. הפעולה מתבצעת ע"י לחיצת הרגל בחלקה הפנימי של הנעל.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Sequence 01_1.mp4
    KB 421.8 · צפיות: 20
  • bear.png
    KB 239.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
גדול!! אהבתי :)
הייתי אולי מורידה קצת מהצהוב, הבז' יותר רך ונעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1470682:
גדול!! אהבתי :)
הייתי אולי מורידה קצת מהצהוב, הבז' יותר רך ונעים

תודה.
כיוון שזאת רק סקיצה ראשונית הם השתמשו בבדים שהיו ברשותם במפעל.
אחרי הערות טכניות מתחילים לעבוד על סוגי הפרווה, הבד, הצבע וכו'.

• הוסף לסימניות
גדול!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים.
הילדים כל הזמן ינעלו ויחלצו את נעלי הבית....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1470872:
רעיון מקסים.
הילדים כל הזמן ינעלו ויחלצו את נעלי הבית....
תודה.
הם לא צריכים לחלוץ את הנעליים, האוזניים מתרוממות בדריכה על הריצפה ויורדות כשהרגל מתרוממת מהריצפה.

• הוסף לסימניות
וואו, מהמם.
יש לך פרויקטים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד
כל פעם שאני עוברת ליד המוצרים של לייף-סופר פארם (אולי גם השמפואים של ליטוף,כיף?)
אני חושבת לעצמי, בטח ברק עיצב חלק מזה...

(הערה- אולי אפשר לשנות.
האוזניים יחסית גדולות יותר מהדוב המקורי, בולט במיוחד כשא"א לעצב את החלק של הלחיים קצת יותר רחב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1471012:
יפה מאד
כל פעם שאני עוברת ליד המוצרים של לייף-סופר פארם (אולי גם השמפואים של ליטוף,כיף?)
אני חושבת לעצמי, בטח ברק עיצב חלק מזה...

(הערה- אולי אפשר לשנות.
האוזניים יחסית גדולות יותר מהדוב המקורי, בולט במיוחד כשא"א לעצב את החלק של הלחיים קצת יותר רחב)

תודה.
אני מעצב ללייף רק לעיתים רחוקות ומוצרים מאוד מסוימים. יש להם משרד מדהים ואיכותי שעושה להם את כל המיתוג הפרטי. אני ממליץ מאוד לעקוב אחרי העיצובים שלהם, יש הרבה מה ללמוד.
ההערה שלך על האוזניים נכונה מאוד, זאת גם ההערה שנתתי למפעל. תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;1470874:
תודה.
הם לא צריכים לחלוץ את הנעליים, האוזניים מתרוממות בדריכה על הריצפה ויורדות כשהרגל מתרוממת מהריצפה.

אז זה בכלל פצצה - אפשר בשביל הילדים שלי?...;)

• הוסף לסימניות
מהמם!
יש לי זיכרון עמום שכבר ראיתי כזה דבר..
שלחתי באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1471700:
מהמם!
יש לי זיכרון עמום שכבר ראיתי כזה דבר..
שלחתי באישי

תודה רבה על מה ששלחת במייל ועל הדאגה :)
זאת טכניקה שמבוססת על "משאבה" וצינורות פלסטיק עם פיצולים.
יש המון מפעלים שונים שמשתמשים בזה בכל מיני עיצובים ועיצבתי את הנעל בהתאם למכניקה הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה