כללי עיצוב ספר

• הוסף לסימניות
1. לפי מה אני מתמחרת עיצוב ספר הכולל:
500 עמודי צבע+כריכה
של תמונות רבנים מאירועים

2. כמה זמן בערך יכול לקחת דבר כזה?

3. היכן אני רואה דוגמאות של ספרים כאלו?

• הוסף לסימניות
1. הייתי ממליץ לתמחר פר עמוד, וכריכה בנפרד. התעסקות עם תמונות בדר"כ קלה יותר מהתעסקות עם טקסט, ולכן התמחור צריך להיות בהתאם. אין הבדל משמעותי באם הספר צבעוני או לא, אלא אם כן את אמורה לערוך כל תמונה בנפרד ולהתאים את הצבעים לדפוס.

2. אם את עובדת בצורה אינטנסיבית כל יום, לפחות חודש ימים.

3. ברוב החנויות למכירת ספרי קודש או לתשמישי קדושה ישנם ספרים דומים. איני יודע אם 500 עמ', אבל לפחות את העיקרון תוכלי לראות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה סדר גודל של כאלו דברים במחירים?
1000-2000 או 5000?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2481462:
מה סדר גודל של כאלו דברים במחירים?
1000-2000 או 5000?

הכל תלוי בתמחור שלך, מאחר ולכל מעצב או גרפיקאי ישנו תמחור אחר.
מאחר ומדובר בעבודה שהיא טכנית ברובה, ובכמות עמודים גדולה - הייתי מתמחר את הגריד והכריכה בנפרד, וגובה על כל עמוד סכום סמלי מסוים על סידור התמונות והטקסט שבו.
ממליץ לא לנסות לתמחר פרויקט כזה לפי שעה, ברוב המקרים את תצאי נפסדת.

אני באופן אישי לא עוסק בעיצוב ספרים, אבל אני מעריך שעבודה כזו תוכלי להתחיל לתמחר לפחות ב-8000 ש"ח (15 ש"ח לכל עמוד + 500 ש"ח לעיצוב הגריד), ללא עיצוב הכריכה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה