כללי עיצוב על גודל 3מטר. בד.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב קישוט קיר לכיתה בגודל 3 מטר על 1.5.
על בד.
אשמח מאד אם תוכלו לכוון אתי. על איזה גודל לעבוד כדי שלא יהיה כבד מידי (המחשב שלי נהיה איטי קצת).
בRGB או CMYK?
תודה גם למציצים!

• הוסף לסימניות
עיצוב ויקטורי יכול להיות קטן בהרבה (בפרופורציה כמבן)
עיצוב עם תמונות/ פוטושופ - מקסימום חצי מהגודל

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד טובי. ממש תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר גם פיקסלי. לעבוד ביחס של 1-6 או 1-5 דהיינו 50 ס"מ על 25, ברזולוציה 300-400 (תלוי במורכבות של הגרפיקה ובעוצמת המחשב.
בבית הדפוס - לבקש שידפיסו את הקובץ בהגדלה לגודל הרצוי - ולהתעקש על הדפסה באיכות גבוהה (רזולוציה 720)!!!
מנסיוני - כדאי להביא להדפסה קובץ TIFF משוטח עם דחיסה LZW. זה ריפ של שניות ואיכות מעולה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מנסיוני - כדאי להביא להדפסה קובץ TIFF משוטח עם דחיסה LZW. זה ריפ של שניות ואיכות מעולה.
בהצלחה!

אתה יכול להרחיב?
לא יצא להיתקל בעבודות שהייתי צריכה לסגור בצורה הזו. כך שאני אשמח אם תפרט לי יותר. <!-- / message -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;444205:
אתה יכול להרחיב?
לא יצא להיתקל בעבודות שהייתי צריכה לסגור בצורה הזו. כך שאני אשמח אם תפרט לי יותר. <!-- / message -->
משטחים את השכבות בפוטושופ, סוגרים בקובץ TIFF , אחרי האישור, באופציות לבחור ב .LZW
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!!!
וזה יוצא יותר איכותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה