כללי עיצוב עמוד לאפליקציה

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב שני עמודים לאפליקציה
יש לכם מה לייעץ לי מנסיונכם?
לפתוח מסמך בגודל המתאים (באיזו תוכנה?) ופשוט מעצבים לתמונה?

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה חוקים בעיצוב לאפליקצייה, שזה מאד בעייתי להתחיל להסביר לך..

תוכנה - איזה שבא לך, הכי ממליצים זה פוטושופ, אבל אני אישית חברה טובה של האילוסטרייטור, ושם אני מעצבת.

לסגור לתמונה - שוב, זה תלוי מה הדרישות, ומה את מעצבת. בד"כ צריך לחתוך את העיצוב בשביל המתכנת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כשאתה אומר אפליקציה אתה מתכוון לאפליקציית רשת או אפליקציית דסקטופ (תוכנת מחשב)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1189146:
יש כל כך הרבה חוקים בעיצוב לאפליקצייה, שזה מאד בעייתי להתחיל להסביר לך..

תוכנה - איזה שבא לך, הכי ממליצים זה פוטושופ, אבל אני אישית חברה טובה של האילוסטרייטור, ושם אני מעצבת.

לסגור לתמונה - שוב, זה תלוי מה הדרישות, ומה את מעצבת. בד"כ צריך לחתוך את העיצוב בשביל המתכנת.

בהצלחה

את יודעת איפה יש חומר או רעיונות לעיצוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1189156:
כשאתה אומר אפליקציה אתה מתכוון לאפליקציית רשת או אפליקציית דסקטופ (תוכנת מחשב)?

אפשר הסבר קצר על ההבדל בינהם?

תודה

• הוסף לסימניות
דוגמאות לעיצוב אפליקצייה אפשר למצוא המון באתר creatives
אני מזהירה, האתר לא נקי כל כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה