עיצוב פאה מחדש

• הוסף לסימניות
יש לי פיאה של רויאל קאסטם ששוכבת כבר שנה בארון כי העיצוב לא מתאים לי
אני רוצה לקצר אותה ולעצב למשהו עדכני יותר
בררתי אצל פאניות ועיצוב מחדש עולה בסביבות 700 ש"ח
לא שווה לי להשקיע כזה סכום,
מכירות אולי פאנית (טובה) שלוקחת פחות?
בבני ברק
תודה!

• הוסף לסימניות
עיצבתי פאה אצל פאנית מקסימה, מבינת עניין ומומחית בהתאמת מראה (גם עדכני) לתווי הפנים, ובפחות מחצי המחיר שציינת.
שמה טובי וייס, גרה בדמשק אליעזר ליד מלון ויז'ניץ.
03-6745893

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע שאלתי את הפאנית שלי (בעלת ניסיון רב) והיא אמרה לי 250 ש"ח.
היא אמנם גרה באלעד, אבל עובדת גם בב"ב. אם תרצי אשלח לך באישי.

• הוסף לסימניות
חוה מנדלבאום - משהו בסגנון 200 או יותר,
תלוי מה כמות העבודה הנדרשת..
מעצבת מדהים!!!! נחמדה ואדיבה במיוחד,
וקולטת את הראש שלך כמו שאומרים.

0545866445
(בני ברק)

• הוסף לסימניות
הבת של מירי לרנר אני לא בני ברקית אז אני לא זוכרת גם את שמה כרגע אבל היא מותק מעדויות רבות יודעת ברמה מקצועית מאוד ולוקחת סביר ממש לא 700 אולי אפילו פחות מ400 היא גרה במתחם אוסם החדש כל בני ברקית מכירה אותה
בהצלחה ושנה טובה ומתוקה

• הוסף לסימניות
קני רייף, בתחילת הקריירה אבל מעצבת מדהים!!!
וממש זולה! 052-7617210.
שנה טובה! ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לייקי גנץ, מדהימה .
03-5745381

• הוסף לסימניות
חני פישר גרה באלעד ועובדת גם בבני ברק - מדהימה!
0525455912 עיצבה לי לפני כשנה ב250 ש"ח

• הוסף לסימניות
הבת של לרנר קוראים לה אסתי ברגשטיין הטלפון: 054-8424941

• הוסף לסימניות
שמתי לב שאם שואלים את הפאנית על עיצוב מחדש הן נוקבות במחיר מסויים.
ואם את מבקשת שיגזרו לך פוני בסגנון עכשוי, ואולי קצת לקצר, המחיר הוא הרבה יותר זול...

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי בירורים לפני שבועיים, עם אותה שאלה, שאלתי הרבה פאניות כמה יעלה לי לשנות עיצוב של פאה וכולן ענו לי בין 200 ל400 בסוף הלכתי לאחת בירושלים, אמנם מתחילה אבל יש לה את זה, והיא קלטה אותי מצוין, ואחרי שאמרה לי מחיר בטלפון ועדיין היתה יותר זולה מכולן, אחרי העיצוב לקחה לי הרבה פחות ואמרה שזה לא נקרא לעצב מחדש כי היא רק קיצרה ושינתה קצת בפוני, (למרות שהפאה שינתה לגמרי צורה) נהנתי לראות שיש כאלה אנשים שלא מחפשים לסחוט, ותאמיני לי שהיא לא הפסידה כלום, כי כבר המלצתי להרבה חברות עליה...

• הוסף לסימניות
אני קניתי וסירקתי אצל פניני הלפגוט, ב"ה מאד מרוצה!
057-3163163

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה