דרוש מידע עיצוב פטיפורים בירושלים?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לקבל שמות של נשים שמכינות
פטיפורים טעימים ובעיצוב מרשים (בסגנון אפרת ליבפרונד)
בירושלים.
אשמח לקבל שמות של אתרים או תמונות להתרשמות.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מכירה נשים שמוכרות,אבל יש את חנות שוקולב שיש להם עיצובים ממש יפים ויש להם גם אתר

• הוסף לסימניות
לא מכירה נשים שמוכרות,אבל יש את חנות שוקולב שיש להם עיצובים ממש יפים ויש להם גם אתר

תודה.
כנראה לא הסברתי טוב
אני מתכוונת לאחת שעושה כל מיני סוגים של פטיפורים /מוסים/ שייקים וכו...

• הוסף לסימניות
אז יש מישהי שאני מזמינה ממנה מוסים וכאלה אבל לא נראה לי שהיא עושה גם פטיפורים אם רלוונטי אשלח לך מספר

• הוסף לסימניות
@ה ש
יש לי אחת אלופה ברמות!!
היא מתעסקת בהכל : פטיפורים, קינוחים, עוגות ראווה... בצורה מרשימה וחומרים איכותיים!
הודיה אוחיון 053-3183844

• הוסף לסימניות
@ה ש
יש לי אחת אלופה ברמות!!
היא מתעסקת בהכל : פטיפורים, קינוחים, עוגות ראווה... בצורה מרשימה וחומרים איכותיים!
הודיה אוחיון 053-3183844
תודה רבה
יש לה אתר? או אולי יש לך תמונות של דברים שהיא עשתה?
באיזה הכשרים היא משתמשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה