כללי עיצוב פנים דירות פאר

• הוסף לסימניות
אני אוסף לאיזה חוברת תמונות עיצוב פנים של בתים מפוארות הנה לפניכם חלק, אם יש לכם משהו בסגנון אשמח לקבל בנתיים תהנו ממה שיש כאן

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש עליהן זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;258738:
יש עליהן זכויות יוצרים?
תמונות נמצאים שנים במחשב שלי
בבקשה מי שיש לו עוד שיוסיף

• הוסף לסימניות
מחר ב"ה תן לי תזכורת בפרטי יש לי "ערמות" כאלה, אני פשוט כבר רואה כפול בשעה כזאת

• הוסף לסימניות
האמת, לא כ"כ התלהבתי מהתמונות, לא מהאיכות ולא מהעיצוב...
תחפשו בnetex מעצבי פנים, ותראו מה זה תמונות איכותיות של דירות פאר...
גם באתר stock xpert בחיפוש של interior room תמצאו דברים יפים מאוד.אומנם ממעצבי הפנים תצטרכו לבקש רשות כדי להשתמש בתמונות שלהם ומהאתר תצטרכו לקנות, אבל אם זה מגזין עיצוב על רמה הוא יעשה הכל כדי להראות ככזה.
בהצלחה.

נ.ב. אם תתייאשו מהרשימה הארוכה של מעצבי הפנים אני יכולה לתת לכם לינקים לאתרים מומלצים במיוחד עם עיצובים מיוחדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה