1541p צבע עדין ונעים עם גוון חםשבוע טוב אשמח לקבל חוות דעת איזה צבע משי מומלץ לצבוע את הבית הסלון והחדרים -איזה גוון
והאם עדיף לקנות תאורה רק אחרי הצבע או שלא משנה
www.prog.co.il
ראשית תודה1541p צבע עדין ונעים עם גוון חם
0025p צבע עדין עם גוון אפרפר
0652p צבע חם עם נוכחות, כהה יותר מהנ"ל
יש עוד הרבה גוונים יפים שמתקבלים מאד יפה, אין לי מושג מה הכיוון שלכם
כדאי לקנות פח קטן מהצבע ולערוך נסיון
לא רואה יתרון לקנות תאורה אחרי הצבע
תעשו לעצמכם טובה ותרימו טלפון למספר 0504180102 קוראים לו מרדכי, צבעי מקצוען והגון!ראשית תודה
שנית P1541 לא גוון אפור
ומה לגבי גווןp211
תעשו לעצמכם טובה ותרימו טלפון למספר 0504180102 קוראים לו מרדכי, צבעי מקצוען והגון!
יתן לכם את כל האינפורמציה,
אשתי גם כן מאד התלבטה, היא חששה מאד שיצא צבע כהה שיחשיך את הבית...
בפועל יצא מדהים!
אתם עשיתם גוון P1541 ?? אם כן אשמח לדעת איך יצא לכם האם אתם מרוצים?תעשו לעצמכם טובה ותרימו טלפון למספר 0504180102 קוראים לו מרדכי, צבעי מקצוען והגון!
יתן לכם את כל האינפורמציה,
אשתי גם כן מאד התלבטה, היא חששה מאד שיצא צבע כהה שיחשיך את הבית...
בפועל יצא מדהים!
עד כמה שאפשר להתרשם מתמונות-אתם עשיתם גוון P1541 ?? אם כן אשמח לדעת איך יצא לכם האם אתם מרוצים?
www.prog.co.il
מירי תודה על התמונה, זה לא נראה קצת צבע קרם וורדרד?עד כמה שאפשר להתרשם מתמונות-
היחידה הזו צבועה בגוון 1541p
תודה![]()
איך יחידת דיור הופכת לצימר?
כשאומרים לכם יחידת דיור בגודל 25 מ"ר, אתם חושבים על צפוף, קטן ולא נעים. אבל הנה הוכחה שיח"ד יכולה להיות קטנה, יפה ונוחה למגורים! כשהלקוח פנה אלי הוא היה בשלב השלד, ואחרי תוכנית העמדה, כך שנותר לי להכין תוכנית חשמל ואינסטלציה ולעצב את היחידה הכי...www.prog.co.il
האם הוא מתאים למרצפות בצבע מוקה אפרפר?1541p צבע עדין ונעים עם גוון חם
הכי טוב לקנות פח קטן ולעשות נסיוןהאם הוא מתאים למרצפות בצבע מוקה אפרפר?
אני צריכה לבחור צבע לכל הבית
האלומיניום אפור בינוני
המרצפות מוקה בהיר עם נטיה אפרפרה
נשמע לך?
גם לנו יש אלומניום אפורהאם הוא מתאים למרצפות בצבע מוקה אפרפר?
אני צריכה לבחור צבע לכל הבית
האלומיניום אפור בינוני
המרצפות מוקה בהיר עם נטיה אפרפרה
נשמע לך?
יצאנו מאד מרוצים,אתם עשיתם גוון P1541 ?? אם כן אשמח לדעת איך יצא לכם האם אתם מרוצים?
@מירי קוגלמן1541p צבע עדין ונעים עם גוון חם
0025p צבע עדין עם גוון אפרפר
0652p צבע חם עם נוכחות, כהה יותר מהנ"ל
יש עוד הרבה גוונים יפים שמתקבלים מאד יפה, אין לי מושג מה הכיוון שלכם
כדאי לקנות פח קטן מהצבע ולערוך נסיון
לא רואה יתרון לקנות תאורה אחרי הצבע
אני חושבת שהם באותה רמת כהות@מירי קוגלמן
בין 1541P לבין 0025P מה יותר כהה? מה יותר אפרפר ומה יותר שמנת?
תודה על המענה! הבית צבוע היום ב ow221p שערבבו אותו כשצבעו עם לבן בערך ביחס של 1:4 אבל לא מצליחים להגיע לצבע המדויק..אני רוצה לעשות ארון נגרות באותו צבע רק חוששת שבגלל הערבוב הלא מדויק זה לא יצא תואם ובנוסף זה מעט צהבהב..בגדול אוהבים שמנת אבל לא רוצים בכלל נגיעות של צהובאני חושבת שהם באותה רמת כהות
וכמו שכתבתי בתגובה שציטטת 0025 מעט אפרפר. וה1541 יותר חם
אולי תגדירי איזה מראה את רוצה לקבל יהיה קל יותר לעזור לך
יש עוד גווני שמנת יפים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים