דרוש מידע עיצוב פנים

• הוסף לסימניות
אני לפני שיפוץ ומחפשת מעצבת פנים,
קצת הופתעתי מהמחירים,
אשמח אם תגידו לי מה המחיר הממוצע בשוק.

הדירה היא 90 מ"ר לאחר ההרחבה,
ובנוסף אני צריכה שיפוץ של מטבח ואמבטיה.

מה המחיר לתוכנית כזו? כולל ליווי.

• הוסף לסימניות
שאלה כללית מידי.
קשה לענות על שאלה כזו בלי הרבה פרטים.

כמה מ"ר מטבח?
האם צריך גם להוציא היתרים או שזה אוחז אחרי?
כל הבית רק שרטוט או כולל עיצוב והום סטיילינג?
יתכן שתקחי מתחילה והמחיר ינוע בסביבות ה 5-7 אלף
אחת שקצת יותר כבר מגיע ל 9-10
ומנוסה תקח גם הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
שאלה כללית מידי.
קשה לענות על שאלה כזו בלי הרבה פרטים.

כמה מ"ר מטבח?
האם צריך גם להוציא היתרים או שזה אוחז אחרי?
כל הבית רק שרטוט או כולל עיצוב והום סטיילינג?
יתכן שתקחי מתחילה והמחיר ינוע בסביבות ה 5-7 אלף
אחת שקצת יותר כבר מגיע ל 9-10
ומנוסה תקח גם הרבה יותר...

המטבח לא גדול,
התרים אני מוציאה לבד
בלי הום סטיילינג, אבל כן ליווי

הלוואי שהיו נותנים לי 9-10 הייתי סוגרת היום:(

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי, אני מומחית בתחום בעיצוב מטבחים, עובדת בחברה יוקרתיתצ ומבצעת גם עבודות פרטיות, עיצבתי עשרות מטבחים , אני דואגת בעיצוב שלי לשנות את איכות החיים והחוויה במטבח ולמקסם את ההשקעה הכספית.
המחירים שלי סבירים מאד - את מוזמנת ליצור קשר -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה