מדריכים עיצוב פס קול - מדריך מצולם

• הוסף לסימניות
היי כולם,

בסרטונים שיעלו כאן מידי פעם אנסה להביא דוגמאות מרתקות מהעבודה שלי, מה קורה לחומר שלכם, מרגע שעזב את המחשב שלכם והגיע לעריכת סאונד.

במקרה הזה הייתי צריך לייצר רעש של מפלצת, עשיתי את זה בדרך דיי מקורית אני חושב, מקווה שתהנו.

https://www.youtube.com/watch?v=cReZ_QGHWec

• הוסף לסימניות
היי כולם,

בסרטונים שיעלו כאן מידי פעם אנסה להביא דוגמאות מרתקות מהעבודה שלי, מה קורה לחומר שלכם, מרגע שעזב את המחשב שלכם והגיע לעריכת סאונד.

במקרה הזה הייתי צריך לייצר רעש של מפלצת, עשיתי את זה בדרך דיי מקורית אני חושב, מקווה שתהנו.

https://www.youtube.com/watch?v=cReZ_QGHWec

תוכלו להעלות את זה לג'מבו מייל? אני "אתרוגית" ואני לא רואה שום דבר על המסך...

• הוסף לסימניות
בגמבו חסום, נשמח שתעלו בדרכים אחרות לחסומים

• הוסף לסימניות
מעניין ביותר !

• הוסף לסימניות
והפעם...יונים.
בסרטון המצורף הייתי צריך לייצר סאונד של יונה שמתעופפת לה בהילוך איטי.

שם הפרויקט - "בחלומי"
עריכה - עדינה הלפגוט.

מקווה שתהנו!

https://www.youtube.com/watch?v=9zUUp2Q1J3M

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד בדרייב
תודה ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
WWOW אליפות!

• הוסף לסימניות
לטובת החסומים:

קבצים מצורפים

• מדריכים - עיצוב פס קול - מדריך מצולם - קול מפלצת.mp4
    10.4 MB · צפיות: 118
  • מדריכים - עיצוב פס קול - מדריך מצולם - קול שקשוק יונה.mp4
    10.1 MB · צפיות: 120
  • הוסף לסימניות
וואו.
כיף לראות תודה רבה ממש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה