כללי עיצוב ציורים לחיתוך בלייזר

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום שחזרו לעבוד אחרי חופשה ארוכה!!
הציעו לי עבודה די מעניינת והייתי שמחה לשמוע עצות והדרכות לגביה-
העבודה היא לעצב כל מיני תמונות שיחתכו בלייזר-כדוגמאת החנות "מתנאל".
הייתי שמחה לשמוע אם מישהוא פה בפורום התנסה בזה בעבר, איך עובדים על כזה דבר?ואם צריך להתמחות בתחום היודאיקה בשביל לבצע כזאת עבודה?
וכמובן- כמה לוקחים על כזאת עבודה? מצ"ב תמונות עם דוג' שרוצים שאעשה.
תודה ענקית!!!

קבצים מצורפים

• a.jpg
    KB 90 · צפיות: 0
  • sl-2.jpg
    KB 115.9 · צפיות: 19
  • sl-3.jpg
    KB 79.4 · צפיות: 14
  • sl-4.jpg
    KB 82 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי. תנסי קודם "על יבש..." תנסי ליצור ציור בנושא מסויים. ותראי אם את מסתדרת...
אולי בתור התחלה תחקי סגנונות קיימים, תחקרי אותם, תעקבי אחר הפיתולים והאלמנטים... ואולי תצרי אפילו דגם זהה. (כמובן, רק בשביל הניסיון, לא בשביל למכור)
צריך להתמחות ביודאיקה, אבל אם "יש לך את זה", יתכן שתסתדרי.

• הוסף לסימניות
תודה ובקשה

תודה על התגובה!
יש לך אולי ציורים כאלו באילוסטרטור שאוכל לראות דוגמאות
או שכל הדוגמאות זה בניה עצמית?

• הוסף לסימניות
זכור לי שתהליך העבודה הוא יצירת וקטור שחור לרוב בשביל הצורה ופרטים נוספים עם ערך בסיס אחר.

• הוסף לסימניות
העבודה צריכה להיות פרטנית ומאד מאד מדויקת וצריך בשבילה המון סבלנות, אם את אוהבת את זה תהני מזה מאד!! יש דברים מיוחדים שצריך לשים אליהם לב כמו שכל החתיכה של הזהב לדוג' היא יחידה אחת כולל כל הפרטים הקטנים, או מה נראה טוב במחשב ובריקוע זהב הוא בכלל לא בולט ונראה לעין וכו' וכו'
אך כשנכנסים לענין זורמים עם זה וזה ממש נחמד!

• הוסף לסימניות
יצא לך פעם לעבוד על עבודה כזאת? אני מבינה שממש צריך להתמחות בנושא, כן?

• הוסף לסימניות
כן יצא לי לעבוד עם זה קצת.... מנסים, מנסים עד שמצליחים ונכנסים לעניין ואז זה מתחיל לרוץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;980430:
כן יצא לי לעבוד עם זה קצת.... מנסים, מנסים עד שמצליחים ונכנסים לעניין ואז זה מתחיל לרוץ...

ויש לך מושג אולי איפה אפשר למצוא ציורים על ירושלים בויקטורי? או כל ציור שמתאים ליודאיקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילה הייל;981735:
ויש לך מושג אולי איפה אפשר למצוא ציורים על ירושלים בויקטורי? או כל ציור שמתאים ליודאיקה?
את זה את צריכה ליצור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה