כללי עיצוב קטלוג למוצרים

• הוסף לסימניות
נדרש ממני קטלוג פשוט
הצילומים שלי

קבצים מצורפים

• ל32ידקלוקים.jpg
    KB 199.2 · צפיות: 0
  • ל2ידקלוקים.jpg
    KB 69.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפה נקי ונעים לעין

• הוסף לסימניות
יפה. אולי כדאי להוסיף כרקע פסים מאד מאד בהירים כמו אה שלמטה? או לפחות צבע אחיד? כי זה מאד ריק..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומאיר עינים!
הייתי מגדילה יותר את הדוגמית (לא את העיגול)

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד....
(הערה העיגול בחמוצים בטעם "תות" לא במקום מספיק שימי לב..)

• הוסף לסימניות
עבודה טובה עם העימוד הפנימי
בחירה חכמה של זווית צילום.
הכריכה סתמית מדי לענ"ד.

• הוסף לסימניות
יפה ונעים לעין.
בהגדלה ראיתי שכתוב 24 יח' 50 X גרם.
צריך לסדר את זה שה-50 יופיע אחרי ה-X
זה תמיד בעיה כשמשלבים עברית ואנגלית, אבל צריך לסדר את זה...

• הוסף לסימניות
1. ההבדל ביניהם זה "מקלות" או "שטיחים", והכיתוב הוא "מארז דיספלי מקלות" בשורה אחת, ובשורה שניה הפירוט. נראה לי שכך הוא הסדר הנכון.
מה שאני מנסה להסביר, שבצד של ה"שטיחים" לא מסודר העניין כמו הצד של ה"מקלות" וגם לא אחיד.

2. כהמשך, ב"מיקס" כתוב אותו דבר - מקלות - ללא שינוי בין הצדדים.

• הוסף לסימניות
כן יש עוד כמה שינויים לפני ההדפסה ולכן יש טעויות
עדין לא סיימתי עם כל צילומי המוצרים פשוט לא הגיעו לארץ
לכל אלו שאומרים פשוט הכריכה,
כן באמת כריכה פשוטה לא מדובר בקטלוג יוקרה סה"ה להכיל את המוצרים לבעלי חנויות וכוכוכו

• הוסף לסימניות
עיצוב הכריכה והלוגו מאוד נקיים ואלנטיים (ומקסימים!)
שמות הקטגוריות הרבה יותר מצועצעים, הייתי מצפה לאיזון בין השניים.

• הוסף לסימניות
סטודיו עוצמה, אתם עיצבתם את הקטלוג של המכירה הסינית של מפעל חסד, נכון?

אהבתי מאד.

אשמח לקבל פרטים, אפשר בפרטי...
תודה.

• הוסף לסימניות
כן אני עצבתי את החוברת כולל הצילומים
אשמח לענות על כל שאלה

לגבי פניה באישי שלחתי הודעה בתקוה שהתקבלה

סתם כך יש לי טלפון בשמחה אפשר לשוח בענין
050-4167171
או 03-5782784

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה