כללי עיצוב קטלוג תלבושות להופעות

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שקשה לענות על כזו שאלה כי זה תלוי ברמת העיצוב, ובכל זאת אני מעיזה לשאול,
כמה אפשר לקחת על עיצוב קטלוג תלבושות להופעות? האם לקחת לפי עמוד? או לפי מס' התמונות? או לפי פרויקט (למרות שקשה לתמחר לפי זה כי אין לי מושג כמה שעות אעבוד על זה)?
והאם על כריכה לקחת מחיר שונה מעמודים הפנימיים?
הלקוחה רוצה לדעת מחיר לפני שאני מתחילה לעבוד.
הקטלוג הוא 48 עמודים שבכל עמוד 2-4 תמונות.
אודה לכל מי שיועיל לענות לי בנושא זה די דחוף לי
תודות:)

• הוסף לסימניות
התמחור צריך להתחלק לכמה כותרות:

א. מחיר עימוד לכל עמוד (שזה כולל את ה-2/3 סקיצות של הגריד ממנו תהיה הנגזרת של שאר העיצוב.
ב. מחיר עיבוד תמונה - כל עבודה על תמונה שווה כסף ולא נכון להכניס את המחיר למחיר העמוד. ואסייג, אלא אם את יודעת בבירור כמה תמונות יש לך סה"כ לעבד (צריבות וכו') אפשר לעשות חישוב כמה את רוצה על העיבוד עצמו ואז להכניס את המחיר לתוך מחיר העמוד.
ג. מחיר עיצוב כריכה. (לשאלתך, המחיר על הכריכה גבוהה יותר בעד 100%+- ממחיר העמוד כי זו עבודה ייחודית שאין לה קשר מבחינת הזמן המושקע והסקיצות הנוספות לעיצוב הגריד הפנימי.)

כדי לדעת כמה שעות פחות או יותר יקח לך, (רלוונטי לתמחור הרי..) קחי דף ועט, שבי עם הלקוחה ותשרטטי "בגדול" מה הכיוון הרצוי מבחינה עיצובית, כך ייקל עלייך לגבש דעה בנושא הזמן הדרוש לך לביצוע.

• הוסף לסימניות
התמחור צריך להתחלק לכמה כותרות:

א. מחיר עימוד לכל עמוד (שזה כולל את ה-2/3 סקיצות של הגריד ממנו תהיה הנגזרת של שאר העיצוב.
ב. מחיר עיבוד תמונה - כל עבודה על תמונה שווה כסף ולא נכון להכניס את המחיר למחיר העמוד. ואסייג - אם את יודעת בבירור כמה תמונות יש לך סה"כ לעבד (צריבות וכו') אפשר לעשות חישוב כמה את רוצה על העיבוד עצמו ואז להכניס את המחיר לתוך מחיר העמוד.
ג. מחיר עיצוב כריכה. (לשאלתך, המחיר על הכריכה גבוהה יותר בעד 100%+- ממחיר העמוד כי זו עבודה ייחודית שאין לה קשר לעיצוב הגריד הפנימי מבחינת הזמן המושקע והסקיצות הנוספות.)

כדי לדעת כמה שעות פחות או יותר יקח לך, (רלוונטי לתמחור הרי..) קחי דף ועט, שבי עם הלקוחה ותשרטטי "בגדול" מה הכיוון הרצוי מבחינה עיצובית, כך ייקל עלייך לגבש דעה בנושא הזמן הדרוש לך לביצוע.

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם עבודה כזו ויכול ליעץ לי על התמחור יותר בפירוט???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה