כללי עיצוב קטלוג

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אני צריכה לעצב לחברה שמשווקת מוצרים מסויימים קטלוג. אין לי נסיון בתחום. אולי חברי הפורום יכולים לעזור לי בדוגמאות, טיפים וכו....
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
חברי!!
:eek::confused::eek:זה קצת דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::confused::eek:

• הוסף לסימניות
לי אין כל נסיון בתחום. נסית את גוגל? גם בתוכנה של אופיס, מיקרוסופט פובלישר, יש דוגמאות יפות אם כי מיושנות.

• הוסף לסימניות
חפשי את המלים "קטלוג להורדה", יש הרבה תוצאות אפקטיביות.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אני אתרוגית והכל חסום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;386852:
אני אתרוגית והכל חסום
איזה סגנון הוא אמור להיות, מה הוא אמור לשווק?
אופציה טובה היא שהמוצרים לא יהיו כולם בגודל זהה, אלא מידי פעם להגדיל מוצר אחד. את יכולה לשים אותם בשורות-3 בשורה לדוגמה,אפשר גם לתחום כל מוצר בריבוע/עיגול וכו',ויפה שחלק מן המוצרים ישברו את הקו התוחם.
מה שעוד מוסיף לרמת הקטלוג, זה תמונות כלליות, לאו דוקא של מוצר מסוים, אלא משהו שקשור לנושא למשל לפי הנ"ל חדר מאובזר יפה וכד'.
סמוך או מחתחת לכל פריט עליך לרשום את שמו, אפשר להוסיף גם מחיר וכן מק"ט-מספר קטלוגי של המוצר.
הרקע שמאחורי המוצרים כדאי שיהיה די חלק, כדי לא ליצור בלגן ולא לטשטש את המוצרים.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו סיימתי הכנת קטלוג וגם אני שברתי את הראש

• הוסף לסימניות
מאד מאד תלוי האם מדובר במוצרי ראווה, שאז יפה לקמפז אותם כהלכה בפריסה נרחבת (כמו קטלוגי אופנה רבים, איקאה וכדו'),
ובמידה ויש תקציב רציני, אכן לצלם תמונות רקע שלמות (כקטלוגי צבע, ריהוט וכדו')
או במוצרים חסרי חן ויזואלי (כמכשירי חשמל למשל) - שאז מקובל בד"כ לתחום כ"א בצורה. (כמו המודעות המכירתיות של רשתות מזון וכדו')

• הוסף לסימניות
מדובר בחברה שמשווקת דברים ברמה סטייליסטית, את המוצרים שלהם לא ניתן להשיג בחנויות, רק דרך חברות בתחום,מה שמוסיף ליוקרה שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה