- הוסף לסימניות
רק לחיפוי הפולימריתודה על המענה
לכל מה שיש בתמונה או רק לחיפוי הפולימרי?
רק לחיפוי הפולימריתודה על המענה
לכל מה שיש בתמונה או רק לחיפוי הפולימרי?
אין לי רעיון בשלוף, אולי טפט עם מנורת קיר?קודם כל תביעי את חוות דעתך המקצועית
דבר שני את החיפוי קיר הזה או משהוא בסגנון יש באלי אקספרס? אין לי הרבה תקציב
אין לי רעיון בשלוף, אולי טפט עם מנורת קיר?
חיפויי קיר יש יפהפיים זולים, לא עץ:
![]()
30x30cm Wandrenovierung 3D Stereo Wandpaneel Diamant Nicht selbstklebende Fliesen 3D Wandaufkleber Wohnzimmer Badezimmer 3D Wandpapier - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
12 Stück/20 Stück 3D-strukturierte Wandpaneele für Innenwanddekoration, geeignet für Wohnzimmer, Flur, Schlafzimmer, Hotel, Büro, 30 cm x 30 cm - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני יכולה להזמין ולהדביק סעצמי?לא מחפשת דווקא מעץ
גם נראה לי שלא יתאים לבית עץ
המטבח הוא שיש אפור ארונות למעלה לבנים למטה אפורים
תודה על המענה
בהחלט, הכל באלי זה DIYאני יכולה להזמין ולהדביק סעצמי?
זה ממש לא כמו הטפט בריקים, זה ממש פאנלוזה נראה טוב במציאות? או כמו האבנים שמוכרים במקס סטוק?
חיפוי פולימרי הוא לאו דוקא בצבע עץלא מחפשת דווקא מעץ
גם נראה לי שלא יתאים לבית עץ
תודה רבהיש עכשיו בחצי מחיר בארץ(לא יודעת מה המחיר המקורי )
חיפוי קיר סלון מעץ - ארט שמרת בעמ - חיפוי עץ לסלון במחירים משתלמים
חיפוי קיר סלון מעץ - ארט שמרת בעמ - חיפוי עץ לסלון מיוחדיםwww.artshomrat.co.il
ויש את אלו סתם מחיפוש באלי:
קישור
קישור
לא מזמן ראיתי חיפוי קיר באלי ומחיפוש עכשיו לא מצאתי
צריך לחפש חזק כי זה קיים
בהצלחה!
@MoriyaK את יודעת דחוף איפה עושים כזו דלת?ארון אפשר משהו כזה, עם דלת מתקפלתצפה בקובץ המצורף 1810456
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים