כללי עיצוב רולאפ

• הוסף לסימניות
עיצוב רולאפ לארגון חסד .

בבקשה לא להציע מחירים יקרים . הארגון כולו על בסיס התנדבותי .

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
50 $

• הוסף לסימניות
מי מעוניינת להרוויח כסף וגם לעזור לארגון חסד ???

כל הקודם זוכה !!!

• הוסף לסימניות
5 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה נוגד את הכללים...:cool:

לא רלוונטי לפנות ככה לגרפיקאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1926840:
אני חושב שזה נוגד את הכללים...:cool:

לא רלוונטי לפנות ככה לגרפיקאים.

אפשר הסבר?
אני סה"כ רואה פה ארגון חסד שמחפש מישהו שיסייע בעלות נמוכה של עיצוב רולאפ
לא הצלחתי לראות בעיה מסוימת , אולי אני הבעיה :eek::eek:

• הוסף לסימניות
דובר פה בעבר שלא עושים פה מכרזים... כל עבודה צריכה להיות מתומחרת אחרת ולא עושים ככה פה בפורום.

ד.א. ע"מ שלא יחשבו שיש לי בעיה עם חסד ח"ו... אני הגרפיקאי של ארגון ידידים בכל הארץ (למי שמכיר..) קרוב ל50 סניפים, ארגון התנדבותי נטו. וכמובן עבודתי בהתנדבות מלאה שם.

• הוסף לסימניות
אניי לא חושבת שהיא התכוונה "לפתוח מכרז" אלא פשוט לבקש הצעות מחיר,
ומן הסתם גם קיבלה לאישי ממי שחשב שזה מתאים לו.
יכול להיות שמתאימה לה עבודה זולה-במחיר זול.
יכול להיות שיש כאלו שעושים עבודה מקצועית ויש להם זמן פנוי לעשות בזול עבודת חסד.
נכון,
היא אולי לא ממש הצליחה להתנסח לפי ה"ראש שלנו" אבל היא לא ביקשה בחינם, לא ביקשה לפתוח מכרז, ואפילו לא כתבה "דרושה עבודה סופר מקצועית- במחיר רצפה",
וסה"כ כל כך חבל שאנחנו מרגישים כל הזמן "רדופים" ומנסים כל הזמן לחפש איפה מנסים "לדרוך עלינו", כי אז אנחנו הופכים לחסרי סבלנות כלפי כל מה שלא מסתדר בדיוק לפי "התבנית" המשוועת לקצת "כבוד למקצוע" שצירנו לעצמנו... חבל שאנחנו לא מרגישים מספיק "מכובדים" בעיני עצמנו, וכל שאלה שלא ממש מנוסחת נכון, מערערת לנו כל כך את הביטחון העצמי...

קצת גישה חיובית לחיים ולאנשים שסביבנו לא תזיק, בראש ובראשונה, לנו עצמנו... :)

בהצלחה לכולנו,
תמיד!

(נ.ב. גלוי נאות, אני לא הגשתי "הצעת מחיר" לארגון הנ" כי אני לא חושבת שאני יכולה לעמוד בקריטריונים, ואיני מכירה משום צומת את כותבת הבקשה, עדיין אני חושבת שכמו שכתבתי לעייל, שלסגל לעצמנו מבט חיובי על הזולת זה לא מזיק אף פעם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה