- הוסף לסימניות
תודה!
הגיע מהלקוחה, אני התאמתי וביצעתי תכניות...
המגירה היא ארגז מצעים, לכן יש 2 חריצי אוורור
ממה שאת מכירה זה אפשר גם בחדרים סטנדרטים או רק בחדרים ממש גדולים?
תודה!
הגיע מהלקוחה, אני התאמתי וביצעתי תכניות...
המגירה היא ארגז מצעים, לכן יש 2 חריצי אוורור
2 החדרים שבתמונה סטנדרטיים לחלוטין בדירות סטנדרטיות (שניהם אפילו חדרי ממ"ד)ממה שאת מכירה זה אפשר גם בחדרים סטנדרטים או רק בחדרים ממש גדולים?
לא יודעת היתה כאן מישהי בפרוג שכתבה שעשתה ארון 8 דלתות עם מכתביה וכוורת ב6000 ש"ח
ודאי שניתן לבצע גם בסכום נמוך משמעותית ממה שכתבתי,
אבל 8-10 א"ש זה לא יהיה (דווקא החדר השני שהעליתי לדעתי לא עלה הרבה כ"כ, בוצע ע"י נגר ערבי זול)
2 החדרים שבתמונה סטנדרטיים לחלוטין בדירות סטנדרטיות (שניהם אפילו חדרי ממ"ד)
מצ"ב תכניות החדרים:
ומה אתן אומרות על נגר ערבי?אין חוכמות. בד"כ רואים מה יקר ומה פחות.
אין לי נסיון. מה שברור שכשממירים צבע בתנור בפורמייקה ולא עושים עד התקרה ועוד כל מיני דברים שמוזילים עלויות -ומה אתן אומרות על נגר ערבי?
קשה לי, קשה לי לוותר על החלום.
בטח התכוונת ל @שוקו ציפסוואו , אתן פשוט מדהימות
@שוקוצ'יפס , איזו השקעה! רעיון יפה! באמת חשבנו אתמול שעדיף כבר מכתביה מראש ולא להתחרבש עוד 3 שנים שוב
ולא למצוא משהו מתאים
לגבי המכתביה, יש היום מכתביה נשלפת מהארון שלא לוקח שום מקום, ואפשר גם שולחן מתקפל על הקיר ומעליו כוורתוואו , אתן פשוט מדהימות
@שוקוצ'יפס , איזו השקעה! רעיון יפה! באמת חשבנו אתמול שעדיף כבר מכתביה מראש ולא להתחרבש עוד 3 שנים שוב
ולא למצוא משהו מתאים
אלו רק רעיונות תכנון התחלתי, זה לא שולל אח"כ את שירותי אדריכליתהאמת, כשפתחתי את האשכול, הרגשתי לא נעים, כאילו אם את לא מסתדרת, תשלמי ותזמיני אדריכלית,
אמרתי ננסה , מקסימום יצעקו עלי 2 3 תגובות על ניצול ואח"כ האשכול ישקע
@רותי וינברג מותר להשתמש בתוכנית הראשונה? יש לי חדר בדיוק באותה צורה ובאותן מידות2 החדרים שבתמונה סטנדרטיים לחלוטין בדירות סטנדרטיות (שניהם אפילו חדרי ממ"ד)
מצ"ב תכניות החדרים:
צפה בקובץ המצורף 914796צפה בקובץ המצורף 914797
ודאי שניתן לבצע גם בסכום נמוך משמעותית ממה שכתבתי,
אבל 8-10 א"ש זה לא יהיה (דווקא החדר השני שהעליתי לדעתי לא עלה הרבה כ"כ, בוצע ע"י נגר ערבי זול)
ברמת התכנית אין בו משהו מיוחד@רותי וינברג מותר להשתמש בתוכנית הראשונה? יש לי חדר בדיוק באותה צורה ובאותן מידות
@רותי וינברגעשיתי דבר בסגנון הזה, לא עם חלון אבל כן מיטה משולבת בארון.
לא הבנתי- את מתכננת להסתיר את החלון בחלקו ע"י הארון?
איך תטפלי בו במקרה הצורך? איך יתפקד ביומיום?
אולי כדאי להחליף- את המיטה לשים על הקיר הארוך יותר ואז סביב החלון יהיה ארון שהחלק התחתון מהווה ספסל ישיבה (בגובה 50-60 ס"מ לכל היותר, על הפרש הגובה מחפה גובה הגוף של היושב)
רק אז יהיה בעייתי לפתוח מיטה ל-3.
או שתמירי את רעיון האלכסונים בארון סביב החלון.
מצרפת תמונות של 2 קירות כאלו שתכננתי, ב-2 צורות וסגנונות:
צפה בקובץ המצורף 914574צפה בקובץ המצורף 914575צפה בקובץ המצורף 914576
כדאי להשאיר יותר, כ-1 מטר@רותי וינברג
אפשר שאלה לגבי המיטה הזו?
אנחנו הזמנו מנגר מיטה כזו כדי לעשות מעליה ארון
בפועל הנגר המוכשר ייצר את ראש המיטה שלא במידות המדויקות
והשאיר משני הצדדים מעל גובה המיטה רק גובה של 65 ס"מ (המרכז עולה בעוד 60 ס"מ)
מדובר בחדר למתבגרים, שאני חייבת לאפשר בו ישיבה נוחה של מבוגר, בלי שידפוק את הראש בארון שמעל
אפשר לשאול כמה ס"מ מעל המיטה השארת שם? ומה עומק הארון? (בתכנון שלנו - עומק 40, גובה מקורי שהיה אמור להיות מהמיטה - 100)
זה לא נראה מאד גבוה משני הצדדים
כדאי להשאיר יותר, כ-1 מטר
במקרה הספציפי הארון מעל הוא של 60 או אפילו 70 (יש שם גם מקפיא בצד)
ב-60 לא ניתן לשבת זקוף, אבל אם הארון מעל הוא רק 40 עומק - זו חצי צרה
לא כ"כ הבנתי איפה יש לכם 60 ואיפה יותר
נראה בסדר גמור
תודה רבה רותינראה בסדר גמור
אני עניתי לך על התמונה של החדר הישר
בחדר עם הבית יש ג"כ בצד כ-60 ס"מ ואפילו פחות
במרכז יש מעט יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים