כללי עיצוב שיודפס על גבי שקית- מה אני צריכה לדעת?

• הוסף לסימניות
איך אני מעבירה את הצבעים באילוסטרייטור לצבעי פנטון? הבנתי שאלו הצבעים שצריכים להיות
כשמעצבים משהו על ניילון
אשמח ללמוד ממי שיודע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי ברכי

הדבר הכי חשוב שצריך לדעת לגבי שקיות
זה שכל צבע - עולה כסף.
לכן את צריכה לברר עם הלקוח/הדפוס על כמה צבעים סיכמו.

העיצוב צריך להיות וקטורי לחלוטין.

ממליצה לך להתקשר לדפוסו לברר כללים מסויימים
כמו האם זו הדפסה רגילה או הדפסת שטח, מיקום השקיות ועוד

לגבי הפנטונים - אם יש לך מניפת פנטון
את בוחרת משם
אם לא, באילוס יש ספריות פנטונים
חפשי את הפנטון הקרוב ביותר לצבע בו עיצב ותעתיקי את המספר

הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! ראשית כל תודה על הפירוט.
אכן הלקוח כבר שילם על שלושה צבעים, ונתן לי את מספרם.
איפה באילוסטרייטור אני נכנסת לספרית פנטון? חיפשתי וחיפשתי בסוף נעזרתי באתר של "פנטון"
לזיהוי המספר המדויק של צבע הפנטון לעומת הצבעים שיש לי באילוסטרייטור. זה תיקני?

את יודעת להגיד לי איך אני סוגרת את הקובץ במידה וזו הדפסת שטח? האם זה שונה מהדפסה רגילה?

• הוסף לסימניות
אל תסמכי על הצבעים של אילוסטרייטור
לפעמים זה אפילו לא מתקרב לגוון הרצוי
הכי טוב שתלכי לבית דפוס או תשיגי מניפה ואם לא, אז לפחות שמישהו ישווה בין ה-CMYK לפנטון הספציפי שאת רוצה

אם הגדרת את הצבעים בצבעי פנטון אז הסגירה רגילה

• הוסף לסימניות
upload_2018-6-28_12-14-12.png

ספריות פנטון באילוס'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה