כללי עיצוב שקית ותווית

• הוסף לסימניות
כמה אני אמורה לקחת על עיצצוב של שקית (קרטון/ נייר) משני הצדדים?
וכמה על תווית של בגד?
תודה רבה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;564042:
אף אחד לא יודע??????????
מי שיודע, זה את...
כלאמר: את מכירה את הלקוח ויודעת כמה הוא יכול/רוצה לתת, ומה המושגים שלו.
את יודעת בערך כמה זמן זה אמור לקחת לך, ואם מדובר בלקוח קל או נודניק ומעצבן.
תלוי אם את עושה לו עוד עבודות חוץ מזה או שזה הכל.
עשי חשבון מה המינימום שעבורו את מוכנה לעבוד בפרויקט הזה (בלי קשר למה בדיוק את עושה וכמה מקובל לקחת), ואל תקחי פחות מזה. לזה תעלי ותוסיפי לפי מה שנראה לך בהתאם לנתונים שכתבתי למעלה.

בעיקרון, אפשר לקחת הרבה על העבודות שציינת, היות שזה ישמש את הלקוח בע"ה לטווח ארוך. מה זה נקרא הרבה? לא יודעת תלוי מה רמת העבודה שלך וגובה המחירים בד"כ.
אפשר להעזר במחירון של פרוג.
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
זה לקוחה חדשה ואני לא מכירה אותה, אשמח לשמוע מה רמת המחירים המקובלים בשוק +-

• הוסף לסימניות
אוקיי... אולי תצחקו עלי.
אבל בדיוק לאחרונה עבדתי על עיצוב שקית - קרטון שני צדדים.
+ כרטיס ביקור (די דומה לתווית).

לקחתי 800 ש"ח בלבד. והרגשתי פרייאר. אמרו לי שמעצב נורמלי היה לוקח לפחות 1200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי ברמה שלך.
מוטי יכול להיות שהמחיר שנקבת היה זול לביצוע שהגשת אך לא מחייב שגרפיקאי אחר היה אמור לקחת יותר עם הביצוע היה פחות.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי על עיצוב תוית 125 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה