כללי עיצוב שקית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממכם על אפשרויות שיפור ומה יותר טוב. מדובר בשקית בעלת גלופה אחת. לגבי הלוגו-זה הלוגו ולא ניתן לשנותו

קבצים מצורפים

• Picture 2.jpg
    KB 25.1 · צפיות: 16
  • Picture 3.jpg
    KB 143.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מאד מאד יפה. קו נקי וסולידי

• הוסף לסימניות
אין לי הערות, מלבד שזה נראה מקצועי ומושלם.

• הוסף לסימניות
זה יפה, הקו החלק. מאד מעוצב. דבר אחד לדעתי כדאי לשנות-העיגול המקווקו 'עולה' על פרח חד בדרך, לא יותר יפה שבמקום הזה העיגול דנן ייקטע? (כלומר-מאחורי הפרח) בכל מקרה, עיצוב ממש חמוד. בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה. מצטרף לPR, הייתי עושה קו חיצוני לפרח שלא יפריע לזרימה של העיגול עם הנקודות. (הגם שזה לא עולה על הפרח, אבל בכל מקרה זה קצת קצת מפריע וחוצמזה זה ממש מושלם).

במחשבה שני': אי אפשר להוכיח אם זה מעל או מתחת לפרח, כי שניהם באותו צבע, לי זה היה נראה שונה מאשר לPR,

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, צבעים טובים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הפרגון
, אשמח לשמוע אם עדיף עם הכיתוב "חנות הנעלים שלי"
או בלי.
לגבי ההערה. אני אנסה זאת. תודה.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה. הייתי אולי מכהה טיפה את הכהה, שיוצר קצת יותר קונטרסט אבל זה כבר ענין של טעם

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

אם לא היה לעסק שם מרתף הנעל באמת הייתי מוותר על איור של נעל כדי להשאיר אותו נקי ויוקרתי, אבל אם השם הוא מרתף הייתי כן שם נעל מעוצבת באופן ויקטורי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אהבתי את העיצוב, רק האוירה האוורירית לא מסתדרת לי עם המילה מרתף.

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לגינגית השקית מקסימה הייתי מוסיפה איזשהוא עיגול או אפילו קו של צבע שונה מאד שיהיה קונטרסט לדוג' איזה צבע כחול סגול ואפילו תורכיז
לדעתי זה יהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד, מקצועי מושלם ויפה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד (חוץ מהשם של החנות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה