כללי עיצוב תוכנה - חוו"ד בבקשה!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דעתכם מעניינת אותי מאוד! הערות בונות אשמח מאוד לקבל.

(לא להתייחס לתוכן הפנימי, הוא עדיין לא גמור)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 330 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
ברמה הפונקציונאלית לא אוכל להתייחס לגמרי, אין לי כל מושג על יעודה של האפליקציה - וממילא על מידת התאמתו של הסקין.
ברמה הגרפית, תענוג אמיתי. כחסיד מובהק של ממשק אינטואטיבי עד כמה שיותר, אני מתרשם לטובה עד מאד. ברור, נקי, ובחירת צבעים אסתטית ונוחה לעין. הכפתורים קריאים ו"מזמינים" לחיצה. אשמח לראות בהמשך את הגירסה המלאה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה! כיף לשמוע!

• הוסף לסימניות
ברמה הגרפית, תענוג אמיתי. כחסיד מובהק של ממשק אינטואטיבי עד כמה שיותר, אני מתרשם לטובה עד מאד. ברור, נקי, ובחירת צבעים אסתטית ונוחה לעין. הכפתורים קריאים ו"מזמינים" לחיצה. אשמח לראות בהמשך את הגירסה המלאה.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
רק שאלה, הכל טוב ויפה, וטוב יותר מהגירסה הקודמת. אבל אם זה בלועזית (צרפתית, ככה זכור לי) אז למה הסרגל הימני נמצא מימין ולא משמאל?

• הוסף לסימניות
באמת שאלה. ככה המתכנת (חוצניק בעצמו) בנה את זה. אני אשאל בלנ"ד. תודה!

• הוסף לסימניות
אהבתי

• הוסף לסימניות
יש בעיה בכפתורים..
לחצתי על האשפה, הלכתי לבדוק במטבח, לא רוקן לי כלום.. הפח נשאר מלא....:eek: ;):D

מצטרף לקודמי עיצוב נקי, יפה.
הכפתורים העגולים בכוונה לא במרכז העיגול שסביבם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;272575:
יש בעיה בכפתורים..
לחצתי על האשפה, הלכתי לבדוק במטבח, לא רוקן לי כלום.. הפח נשאר מלא....:eek: ;):D

אופס, צריך לדווח למתכנת :)

מצטרף לקודמי עיצוב נקי, יפה. תודה
הכפתורים העגולים בכוונה לא במרכז העיגול שסביבם? כן, מה זה לא ברור שזה כמו שקע כזה מן? אם לא - דווחו לי!!

שוב, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה