עזרה עיצוב תיק עבודות לשליחה במייל ובווצאפ

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח תיק עבודות למייל גודל: 1000PX/600PX
הוא מעוניין לשלוח אותו גם בוואטצאפ והקובץ נפתח לו בטלפון נייד בצורה מוקטנת. בקושי אפשר לראות משהו
לי אין נייד עם וואטצאפ ואין לי מושג איך לשנות שהקובץ יתאים גם לנייד
אשמח מאד לעזרה מצרפת דוגמה של עמוד אחד מהקטלוג

קבצים מצורפים

• תיק עבודות.pdf
    KB 142.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לעצב מחדש לאורך, וכל עמוד בנפרד.

• הוסף לסימניות
רוחב 1080 פיקסלים גובה 1920 פיקסלים
ביחס 9:16

אם תשימי 2 עמודים כמו ספר פתוח, ברור שיראו הכל קטן יותר.

• הוסף לסימניות
כל עמ' בנפרד
השאלה האם אני יכולה לעצב לרוחב (כמו הקובץ המצורף או שזה חייב להיות לאורך?

קבצים מצורפים

• תיק עבודות.pdf
    KB 814.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אפשר לרוחב, אבל יצטרכו לסובב את המסך.

• הוסף לסימניות
לא מבינה בזה...

• הוסף לסימניות
רוחב 1080 פיקסלים גובה 1920 פיקסלים
ביחס 9:16

עיצבתי בגודל הנ"ל והלקוח אומר שזה מגיע לו מאד בקטן בנייד גם אם מסובב לרוחב
מה ניתן לעשות אשמח לעזרה דחופה תודה

קבצים מצורפים

• תיק עבודות.pdf
    KB 213.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני בדקתי עכשיו אצלי - זה סבבה לגמרי.
ככה זה תמיד, רק מה? - אם רוצים שזה יהיה מתואם במיוחד לפון אז כמובן שצטיך את זה לאורך ולא לרוחב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה